Bogdan Andone, primele măsuri la Astra! Jucătorii au avut liber la grătar și șpriț

Ionut Neamţu    Francisc Oprea   
în Astra Giurgiu
18/10/2019, 14:15
Bogdan Andone, primele măsuri la Astra! Jucătorii au avut liber la grătar și șpriț GALERIE FOTO
Jucătorii Astrei au avut liber la grătar. Sursă Foto: Sportpictures

Bogdan Andone a luat primele măsuri pentru a reuși formarea unui grup unit la Astra, echipă pe care a preluat-o în urmă cu două săptămâni, informație oferită de FANATIK în exclusivitate. Noul tehnician al giurgiuvenilor le-a permis jucătorilor să stea la un grătar la finele unei ședințe de pregătire.

Jucătorii Astrei, liber la grătar și șpriț

Bogdan Andone este noul antrenor al Astrei, după despărțirea de Dan Alexa, iar fostul antrenor de la FCSB încearcă să solidifice relațiile dintre jucători. Andone le-a permis fotbaliștilor să facă un grătar și să bea un pahar de vin, la finalul unui antrenament. Tehnicianul declară că Budescu a venit cu inițiativa, iar el nu s-a opus, fiind conștient că așa se poate crea o atmosferă mai bună în cadrul lotului.

“Ăsta e Budi, nu se va schimba niciodată. Dacă astea sunt plăcerile lui. Când timpul și rezultatele îți permit, nu e nicio problemă. Un pahar de vin sau un grătar sunt binevenite. Atmosfera va fi mai bună, unitatea dintre băieți va fi mai bună. Sunt importante aceste lucruri. E bine uneori să stai la un pahar de vin cu băieții, pentru că altfel vorbesc și ei, spun și alte lucruri.

Aici sunt niște băieți care mă cunosc foarte bine. Important este să avem o atmosferă bună. Când e de muncă e de muncă, când e de stat la un pahar de vin sau la o bere, nu e nicio problemă”, a declarat Bogdan Andone la o conferință de presă.

Jucătorii Astrei au avut liber la grătar după un antrenament. Sursă Foto: Instagram
Jucătorii Astrei au avut liber la grătar după un antrenament. Sursă Foto: Instagram

Astra, locul șapte după 12 runde

Astra Giurgiu ocupă locul șapte după primele 12 runde ale acestui sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Formația condusă de Bogdan Andone a acumulat 16 puncte și se află pe locul șapte, la egalitate cu FC Botoșani, ocupanta ultimului loc care asigură prezența în play-off la finalul sezonului regular.

În urmtătoarea rundă, Astra joacă la Sfântul Gheorghe, cu Sepsi, duminică de la ora 17:45.

Închide ×