Bogdan Andone răspunde ironiilor: „Antrenamentele sunt la intensitate maximă, am făcut un singur grătar în două luni”

Francisc Oprea   
în Astra Giurgiu
10/12/2019, 11:38
Bogdan Andone răspunde ironiilor: „Antrenamentele sunt la intensitate maximă, am făcut un singur grătar în două luni”
Bogdan Andone, antrenorul care a dus Astra pe primul loc. Sursă Foto: Sportpictures

Bogdan Andone a ajuns la opt victorii consecutive, din tot atâtea posibile, pe banca celor de Astra. Tehnicianul giurgiuvenilor declară că, deși s-a vorbit în repetate rânduri despre antrenamentele relaxate pe care le fac jucătorii, ședințele de pregătire se desfășoară la maximă intensitate.

Astra, antrenamente la capacitate maximă

Bogdan Andone a debutat pe banca celor de la Astra pe 20 octombrie, când a reușit să câștige meciul cu Sepsi, iar, de atunci, au urmat încă șapte victorii, în urma cărora giurgiuvenii au ajuns pe primul loc în Casa Pariurilor Liga 1.

După ce a fost ironizat pentru grătarele pe care le fac jucătorii după antrenament, Bogdan Andone susține că ședințele de pregătire de la Astra se susțin la capacitate maximă.

Am făcut un singur grătar în două luni, antrenamentele sunt la o intensitate maximă și în diverse locuri, Corbeanca, Bucureşti, Ploieşti, Giurgiu…e o nebunie să putem fi tot timpul la capacitate maximă .

O singură dată am făcut un antrenament mai relaxat, în care am jucat timp de jumătate de oră tenis cu piciorul şi atunci a fost voie bună. Dar atât. În rest, toate sunt la intensitate maximă”, a declarat Bogdan Andone la Digisport.

Echipa lui Bogdan Andone a ajuns pe primul loc

După victoria cu Universitatea Craiova, a opta consecutivă pentru Bogdan Andone în campionat, Astra a ajuns pe primul loc în Casa Pariurilor Liga 1. Giurgiuvenii au profitat de înfrângerea suferită de CFR la Botoșani și s-a instalat în fotoliul de lider, la două puncte distanță de echipa lui Dan Petrescu.

Pe lângă urcarea în clasament cu echipa, Denis Alibec, care a marcat golul decisiv în victoria cu U Craiova, a ajuns lider în clasamentul golgheterilor, cu opt reușite, la egalitate cu Florinel Coman.

Runda viitoare, Astra întâlnește CFR Cluj pentru un meci care, cel mai probabil, va stabili echipa care va termina anul pe primul loc.

Închide ×