Fotbal intern

Bogdan Andone, resemnat după FCSB – Alashkert 2-3: “Cred că am avut un mandat şi cu bune, şi cu rele!”

01.08.2019 | 23:56
Bogdan Andone, resemnat după FCSB - Alashkert 2-3:
Bogdan Andone, resemnat după FCSB - Alashkert 2-3 Cred că am avut un mandat şi cu bune, şi cu rele! FOTO: Bogdan Andone si Mihai Stoica in meciul de fotbal dintre FCSB si Milsami Orhei, din cadrul Ligii Europa, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici

FCSB a pierdut returul cu Alashkert, scor 2-3, în turul trei preliminar din Europa League. Roş-albaştrii s-au calificat mai departe, însă este o înfrângere ruşinoasă în faţa unei echipe mult mai modeste. Antrenorul Bogdan Andone riscă să fie schimbat după acest meci şi din discursul său de la final lasă să se înţeleagă că s-ar putea să fi fost ultima sa partidă pe banca FCSB-ului. 

Bogdan Andone, resemnat după FCSB – Alashkert 2-3: “Nu sunt multe de spus”

Andone a declarat că nu îi e frică de demitere, dar spune că mandatul său a avut şi bune şi rele: „A fost o seară dificilă pentru noi, dar îi felicit pe băieți pentru calificare. În fotbal e posibil orice, nu mă tem de nimic după acest meci. Nu mi-e teamă absolut deloc de demitere. Cred că am avut un mandat și cu bune, și cu rele.

Prioritară este calificarea echipei în grupele Europa League. Pe asta ne-am concentrat. Le-am spus că meciul nu este jucat. Am început bine, dar apoi am făcut două greșeli personale pe fază defensivă. Nu vreau să comentez ce a făcut Bălașa, a fost o greșeală de interpretare. Trebuie să elimine acest greșeli pentru că doar el va avea de pierdut.

Acum important e să ne liniștim și să tragem concluziile. Ar fi fost cea mai mare rușine pentru club să fim eliminați. Nu vreau să comentez ce a spus Tănase, doar îi felicit pe băieți pentru atitudinea din repriza a doua. Nu sunt multe de spus. Ne-a dereglat acel gol din minutul 45.

Nu sunt de acord că jucătorii nu se înțeleg pe teren. Poate lumea nu înțelege, dar la noi e vorba de oboseală acută atât mentală, cât și fizică. Sunt mulți factori care ne împiedică să jucăm la cel mai bun nivel. Șansele sunt 50/50 cu Mlada. Atacantul polonez va ajuta echipa în momentul când va fi pus la punct fizic. L-aș fi vrut și azi. Tănase e un vârf de conjunctură”, a spus Bogdan Andone la Pro X.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri