Fotbal intern

Cum va arăta stafful lui Bogdan Andone la FCSB. Care sunt noutățile. EXCLUSIV

05.06.2019 | 10:47
Cum va arata stafful lui Bogdan Andone la FCSB Care sunt noutatile EXCLUSIV

Bogdan Andone și-a definitivat rapid stafful cu care va lucra în calitate de antrenor principal la FCSB. Noul tehnician se află pentru prima dată în cariera sa în postura de a sta ca “principal” pe banca unei echipe din Liga 1 Betano și debutul este unul furtunos, pentru că pleacă la drum în noua sa experiență tocmai la FCSB.

Bogdan Andone și-a desemnat stafful cu care va lucra la FCSB. Este o premieră

FCSB este un club care în fiecare an își stabilește obiective importante: câștigarea campionatului și a Cupei României și calificarea în grupele competițiilor europene intercluburi, dar care în ultimii ani a rămas doar cu obiectivele propuse, nu și realizate.

Tocmai de aceea misiunea lui Bogdan Andone nu se anunță a fi deloc una ușoară, pentru că pretențiile și presiunea sunt tot mai mari, pe măsură ce anii trec și rezultatele întârzie să apară. Chiar dacă are marele avantaj de a cunoaște bine lotul, pentru că a lucrat din iarnă și până acum în calitate de secund al lui Mihai Teja, tot va fi destul de greu pentru noul antrenor.

staff Bogdan Andone. La începutul lui 2019 Bogdan Andone era cooptat în stafful lui Mihai Teja (în centru). Acum el e principal și din tot grupul doar Teja nu mai este

Doar Mihai Teja a fost înlăturat!

Tehnician care, iată, FANATIK.RO vă oferă în exclusivitate această informație, și-a numit stafful cu care va lucra pe perioada mandatului său de principal la FCSB. Și, surpriză, privind lista numelor din stafful lui Andone constatăm că sunt exact aceiași oameni pe care i-a avut și Mihai Teja în preajma sa. Deosebirea o face doar faptul că fostul principal a fost înlăturat, iar el, din postura de secund, a urcat în rol de principal!

O situație rară, dacă nu unică, pentru că de fiecare dată când se schimbă un antrenor acesta își aduce oamenii lui în staff. Așadar, lângă Bogdan Andone se vor afla în continuare Vergil Andronache – secund, Dacian Nastai – analist video și Marius Popa – antrenor cu portarii. La întâlnirea pe care a avut-o cu patronul nu s-a discutat nimic despre cooptarea în staff a portughezului Geraldo, aceasta fiind doar o dorință a lui Gigi Becali.