Fotbal intern

Bogdan Andone și-a găsit echipă după despărțirea de FCSB: Viitorul Vama Seacă?

22.08.2019 | 14:52
Bogdan Andone sia gasit echipa dupa despartirea de FCSB Viitorul Vama Seaca

Bogdan Andone revine în fotbal la mai puțin de o lună de la despărțirea de FCSB, dar nu ca antrenor. Andone va juca la echipa din Liga a patra Viitorul Vama Seacă, din Alba, și ar putea debuta chiar în acest week-end, formația jucând în prima etapă contra Universității Alba Iulia.

Bogdan Andone revine pe gazon

Bogdan Andone revine pe gazon la 3 săptămâni după ce și-a dat demisia de FCSB, după înfrângerea 2-3 cu Alashkert, din manșa secundă a turului doi preliminar al Europa League. Andone nu va conduce, cel puțin deocamdată, o altă formația, ci a ales să joace la echipa Viitorul Vama Seacă, care evoluează în Liga a patra Alba, anunță site-ul Absport.ro. La Viitorul, Bogdan Andone va juca alături de fratele său, Radu.

Ajuns la 44 de ani, Bogdan Andone s-a retras din fotbalul profesionist în 2010, de la Farul Constanța. În carieră de jucător, Andone a mai evoluat la cluburi importante din primul eșalon, cum ar fi Rapid, Sportul și Oțelul Galați, dar și în străinătate la Ferencvaros sau Apolon Limassol.

Bogdan Andone și-a dat demisia după înfrângerea cu Alashkert. Sursă Foto: Sportpictures.eu
Bogdan Andone și-a dat demisia după înfrângerea cu Alashkert. Sursă Foto: Sportpictures.eu

Andone, doar 7 meciuri pe banca FCSB

Devenit antrenor acum mai bine de 9 ani, imediar după retragerea din cariera de fotbalist, Bogdan Andone a ajuns antrenor principal la FCSB în această vară, după experiențe ca principal doar în Liga 2. Andone a rezistat doar 7 meciuri oficiale pe banca formației roș-albastre, demisionând după înfrângerea cu Alashkert, 2-3, manșa secundă a turului doi preliminar din Europa League.

După demisia lui Andone, fostul său secund Vergil Andronache a preluat FCSB, și a reușit calificarea în play-off-ul Europa League, după eliminarea cehilor de la Mlada Boleslav, 1-0 la general. Totuși, situației formației roș-albastre în Casa Pariurilor Liga 1 este dezastruoasă. Fosta echipă a lui Andone are 4 înfrângeri consecutive și ocupă locul 11 în clasament, cu 4 puncte după 6 etape disputate. FCSB joacă joi seară meciul cu Vitoria Guimaraes, turul play-off-ului de calificare în grupele Europa League.

  • 44 de ani are Bogdan Andone
  • 7 meciuri a antrenat la FCSB