Sport

Bogdan Argeș Vintilă a plecat de la FCSB: „Le mulțumesc pentru momentele frumoase”

Tehnicianul și-a anunțat oficial despărțirea de FCSB și a ținut să le mulțumească „tuturor celor din club” pentru „momentele frumoase petrecute împreună”.
01.07.2021 | 22:30
Bogdan Arges Vintila a plecat de la FCSB Le multumesc pentru momentele frumoase
Tehnicianul de 49 de ani și-a reziliat contractul cu echipa lui Gigi Becali. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Exilat” în liga a treia, la FCSB 2, antrenorul de 49 de ani nu a reușit, în stagiunea recent încheiată, să împiedice rivala CSA Steaua din drumul spre eșalonul secund. În pofida așteptărilor mari ale patronului Gigi Becali, puștii roș-albaștrilor au pierdut categoric, scor 2-4 la general, barajul cu Afumați.

Astăzi am reziliat pe cale amiabilă contractul. Le doresc mult succes în continuare!”, a anunțat acesta, printr-un mesaj publicat cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Decizia este, însă, surprinzătoare, având în vedere că până mai ieri nici nu concepea să nu continue pe banca tehnică a „satelitului”. „Sigur că da, rămân în continuare să muncim, să devenim mai buni decât am fost până acum”, spunea Vintilă.

Încă o plecare de la FCSB. Bogdan Argeș Vintilă și-a reziliat contractul

Astăzi am reziliat pe cale amiabilă contractul cu clubul FCSB. Doresc pe această cale să le mulțumesc tuturor celor din club pentru susținerea și ajutorul dat în această perioadă și pentru momentele frumoase petrecute împreună. Le doresc mult succes în continuare! Doamne ajută”, a scris Bogdan Argeș Vintilă pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Criticat în nenumărate rânduri de-a lungul mandatului său la prima echipă, nu a reușit să pună capăt dominației instaurate de CFR. Ba chiar a încheiat sezonul 2019-2020 pe poziția a cincea, la un punct în spatele Botoșaniului.

Gigi Becali: „Vintilă, toată viața la FCSB”

În ciuda parcursului nu tocmai mulțumitor al roș-albaștrilor sub comanda sa, patronul dădea asigurări că Vintilă va rămâne pe viață la FCSB. „Îşi termină contractul cu mine când pleacă la 80-90 de ani, când pleacă pe ultimul drum, să mă ierte că spun asta.

ADVERTISEMENT

E altceva Vintilă. Mie mi-a dat Dumnezeu oameni şi nu pot să renunţ la ei. Mi-a dat pe Tudor, pe Vintilă, MM a luat-o şi el cu credinţa. N-am treabă eu cu Iordănescu, Vintilă toata viaţa la FCSB!

I-am spus lui Vali Argăseală să facă noile acte. Nu e treaba mea să mă ocup de lucrurile acestea. V-am spus de mai multe ori că Vintilă va antrena cât va vrea la FCSB.

ADVERTISEMENT

Am vorbit deja și se ocupă Vali Argăseală de tot. I-am zis să facă noile acte, pentru că nu e treaba mea să mă ocup de lucrurile astea. Nici nu știu pe câți ani o să semneze.

Nici nu contează. Dacă poate să antreneze 25 de ani, atunci Bogdan Vintilă va sta 25 de ani la FCSB! Eu nu-l dau afară”, declara Gigi Becali la vremea respectivă, în exclusivitate pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,75 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT