Fotbal intern

Bogdan Argeș Vintilă, dezamăgit după CSA Steaua – FCSB II 1-1: „Păcat de final, ne-am pierdut concentrarea”

13.03.2021 | 17:45
Bogdan Arges Vintila dezamagit dupa CSA Steaua  FCSB II 11 Pacat de final neam pierdut concentrarea
ADVERTISEMENT

CSA Steaua și FCSB II au terminat la egalitate, 1-1, derby-ul din Liga 3. Bogdan Argeș Vintilă, care a primit întăriri masive de la prima echipă a liderului primei ligi, s-a declarat dezamăgit de rezultat. 

FANATIK a fost prezent în Ghencea și te-a ținut la curent cu toate evenimentele importante din jurul partidei care ar putea să se dovedească a fi fost decisivă în vederea promovării în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Tot site-ul nostru a anunțat în exclusivitate, încă din 11 martie, prima echipă stabilită de Gigi Becali pentru meciul cu rivalii „militari” de la Steaua.

Bogdan Argeș Vintilă, dezamăgit după CSA Steaua – FCSB II 1-1: „Păcat că nu am menținut concentrarea”

Bogdan Argeș Vintilă s-a declarat dezamăgit de rezultat, dar a părut să fie nemulțumit și de lipsa de concentrare a jucătorilor, din finalul partidei. De asemenea, el a acuzat incapacitatea lui Aris Soiledis de a-și controla nervii în fața steliștilor. La fel ca Dragoș Nedelcu, grecul a fost eliminat pe finalul meciului, după o încăierare cu adversarii.

ADVERTISEMENT

„Mă așteptam să fie așa (n.r. tensionat), din păcate nu am reușit să câștigăm, dar atitudinea jucătorilor a fost una bună, pozitivă. Păcat că nu am reușit să ne menținem concentrarea pana la final.

Până la urmă, la faze fixe trebuie să avem oameni în fiecare zonă a careului, dar o mică neatenție a făcut ca astăzi să nu plecăm cu cele trei puncte. Din păcate, nu a știut să își gestioneze nervii pe final (n.r. Aris Soiledis), dar asta este altă problemă”, a declarat Vintilă după meci, conform Digisport.

ADVERTISEMENT

Întăriri degeaba de la prima echipă. FCSB II nu a reușit să își învingă rivala

Nedelcu, Soiledis, Simion, Șut, Oaidă, Buziuc și Octavian Popescu au fost jucătorii pe care Bogdan Argeș Vintilă s-a putut baza încă din primul minut contra celor de la CSA Steaua. Asta deși fotbaliștii enumerați fac parte, de regulă, din lotul primei echipe a liderului Ligii 1.

Chiar dacă părea a fi o mișcare decisivă pentru deznodământul partidei, alcătuirea unui prim 11 atât de solid nu a avut efectul scontat. Meciul a fost unul echilibrat, iar steliștii au reușit chiar să deschidă scorul în prima repriză, dar golul a fost anulat pentru un presupus fault în atac.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, elevii lui Vintilă au deschis scorul prin Alexandru Buziuc, care a marcat în minutul 73 cu un șut frumos, din interiorul careului. Pe final de meci, nervii au cedat, steliștii au presat tot mai tare și au reușit chiar să egaleze în prelungiri, după golul lui Huiban.

ADVERTISEMENT
Tags: