Fotbal intern

Bogdan Argeş Vintilă, discurs aiuritor după Gaz Metan – FCSB 4-0: “Ei au avut noroc, am văzut lucruri bune la jucătorii mei. Nu-mi fac probleme”

26.08.2019 | 00:34
Bogdan Arges Vintila discurs aiuritor dupa Gaz Metan  FCSB 40 Ei au avut noroc am vazut lucruri bune la jucatorii mei Numi fac probleme

Bogdan Argeș Vintilă a debutat cu stângul pe banca tehnică a FCSB-ului. “Roș-albaștrii” au pierdut fără drept de apel, 0-4, meciul jucat cu Gaz Metan în etapa a șaptea din Casa Pariurilor Liga 1. La finalul meciului, noul antrenor al vicecampioanei a avut un discurs de neînțeles, având în vedere scorul și modul în care s-a jucat meciul de la Mediaș.

Discurs de neînțeles al lui Vintilă după umilința cu Mediaș

Instalat de două zile pe banca FCSB-ului, Bogdan Vintilă a pierdut la debut, 0-4, cu Gaz Metan Mediaș. La finalul meciului, tehnicianul a avut un discurs aiuritor, susținând că gazdele au câștigat cu noroc meciul, iar jucătorii FCSB-ului au arătat bine.

Rezultatul nu este îmbucurător, ei au avut puţin noroc. În concluzie, meciul a fost echilibrat până la cele două greşeli ale noastre şi apoi au fost şi aceste eliminări. Nu îmi fac probleme. Am văzut lucruri bune şi unele mai puţin bune care îmi dau speranţe pentru viitor. Rezultatul nu este normal. Avem de muncit, cu siguranţă vom ieşi din această zonă, a venit această înfrângere care nu trebuia. E de muncă, totul va depinde de cât de bărbaţi suntem în următoarele meciuri. Este frumos în fotbal că poţi să devii mult mai bun de la meci la meci, ai şansa ca la 3-4 zile să ştergi cu buretele tot ce s-a întâmplat aici”, a declarat Vintilă.

Noul antrenor de la FCSB a vorbit și despre returul din play-off-ul Europa League, unde roș-albaștrii joacă cu Vitoria Guimaraes, joi de la ora 22:00.

O calificare cu Guimaraes ne va da moral important, nu-mi fac griji, cu muncă şi cu credinţă în Dumnezeu ne vom reveni. Noi trebuie să luăm pas cu pas, obiectivul este să intrăm în primele 6, în play-off. Nu putem să ne gândim la primul loc“, a adăugat tehnicianul.