Fotbal intern

Bogdan Argeş Vintilă, înainte de derby-ul cu Dinamo: “Nu ştiu dacă sunt emoţii suplimentare. E un meci important, ca şi Clinceni sau Craiova”

15.02.2020 | 11:24
Bogdan Arges Vintila inainte de derbyul cu Dinamo Nu stiu daca sunt emotii suplimentare E un meci important ca si Clinceni sau Craiova
ADVERTISEMENT

Duminică, de la ora 20:00, Arena Națională din Capitală va găzdui episodul 2 din ”Derby de România” al acestui sezon de Liga 1, Dinamo – FCSB. Înaintea partidei cu eterna rivală, antrenorul roș-albaștrilor, Bogdan Vintilă, e optimist că elevii săi se vor prezenta la potențial maxim și vor da totul pentru victorie.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,60 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!


Bogdan Vintilă tratează derby-ul ca pe oricare meci: “Nu ştiu dacă sunt emoţii suplimentare. E un meci important, ca şi Clinceni sau Craiova”

Bogdan Vintilă e conștient că FCSB va înfrunta o echipă de tradiție duminică seară, un meci al orgoliilor, în care elevii săi sunt concentrați la nivel maxim.

ADVERTISEMENT

 ”Vom întâlni o echipă de tradiție. Va fi un joc cu spectacol în tribune. Și noi vrem să facem spectacol și să luăm trei puncte. Jucătorii sunt pregătiți pentru acest joc. Îi simt.

Am încercat să-i motivez, dar la asemenea meciuri e o motivație intrinsecă foarte mare. O victorie ar însemna foarte mult, ar fi un restart, Sunt convins că vom reuși să câștigăm pentru a continua să urmărim pe CFR în clasament

ADVERTISEMENT

La acest meci cred că și jucătorii au căpătat o incredere și mai mare în ei și isi dau seama că pot câștiga”

Antrenorul celor de la FCSB a mai spus că nu are trăiri speciale înainte de eternul derby. Bogdan Vintilă a surprins și a spus că meciul va fi tratat, din punct de vedere sentimental, la fel ca un duel normal din Liga 1.

ADVERTISEMENT

”Emoții sunt, dar nu știu dacă sunt suplimentare. Pentru mine e un meci important, ca și contra celor de la Clinceni, Craiova. E un meci cu Dinamo”

Vintilă nu se teme de lipsa atacantului

Întrebat dacă FCSB resimte lipsa unui atacant de careu, Vintilă nu e îngrijorat și afirmă că doar lipsa de concentrare la finalizare a făcut ca echipa lui să nu marcheze mai mult.

ADVERTISEMENT

”Nu avem goluri marcate. Ne lipsește concentrarea la finalizare, nu un atacant. Din punctul meu de vedere, nu ne vor lipsi atacanții pe care i-am lăsat să plece în iarnă”

  • Dinamo – FCSB, derby-ul României, se va juca duminică, de la ora 20:00
ADVERTISEMENT