Sport

Bogdan Argeș Vintilă, înmărmurit după Dinamo – FC Argeș 6-1: „Un rezultat rușinos, dar e un accident! Le-au ieșit toate”

Bogdan Argeș Vintilă a fost înmărmurit după victoria categorică a lui Dinamo pe Arena Națională în barajul cu FC Argeș, scor 6-1.
29.05.2023 | 22:56
Bogdan Arges Vintila inmarmurit dupa Dinamo  FC Arges 61 Un rezultat rusinos dar e un accident Leau iesit toate
Bogdan Argeș Vintilă, înmărmurit după Dinamo - FC Argeș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul piteștenilor nu a înțeles ce s-a întâmplat cu jucătorii săi în timpul confruntării, fiind de părere că încă mai există o mică speranță pentru echipa sa în partida retur, care se va juca în „Trivale”.

Bogdan Argeș Vintilă, înmărmurit după Dinamo – FC Argeș

Bogdan Argeș Vintilă a fost înmărmurit după umilința suferită de FC Argeș, pe Arena Națională, în barajul cu Dinamo, scor 1-6, recunoscând că nu a înțeles ce s-a întâmplat pe teren:

ADVERTISEMENT

„A fost un rezultat rușinos, nu am ce să spun! Nu știu exact ce s-a întâmplat. Sunt cuvinte spuse la nervi, trebuie să știm să ne păstrăm cumpătul, sunt probleme interne care trebuie să rămână în club.

Nu știu să aibă jucătorii întârzieri la salarii, poate doar unii care au mai întârziat la antrenamente. Dar nu am venit aici să spun cine și-a primit și cine nu și-a primit salariul.

ADVERTISEMENT

Au fost greșeli individuale, presiunea publicului a fost mare pentru unii jucători. Repet, le-au ieșit toate celor de la Dinamo. Mai sunt 90 de minute, nu trebuie să rupem echipa în două, trebuie să așteptăm următorul meci”.

„A fost un accident!”

„Un jucător poate să spună ce vrea ca să se scoată pe el. Mai avem o șansă și hai să ne jucăm șansa până la capăt! Îmi reproșez multe, nu pot să spun exact ce.

ADVERTISEMENT

Cu suporterii voi discuta, pentru că vor veni la stadion, ei știu că se muncește. A fost un accident, accidente se întâmplă, important e cum trecem peste”, a continuat Bogdan Argeș Vintilă.

„Am 16 străini din 30, nu mi se pare ceva ieșit din comun. Înțeleg supărarea unora, nu o înțeleg pe a altora. La meciul cu Petrolul s-a văzut spiritul clubului nostru.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim echilibrați și când jucăm și câștigăm și când pierdem. Dinamo e o echipă bună indiferent de liga în care joacă. S-ar putea să marcăm și noi 5, credeați că Dinamo va da 6?”, a mai spus antrenorul piteștenilor.

ADVERTISEMENT
Tags: