Fotbal intern

Bogdan Argeș Vintilă, ironic înaintea meciului Craiova – FCSB. “Pentru mine n-ar însemna nimic dacă l-aș învinge pe Pițurcă!”

14.09.2019 | 11:02
Bogdan Arges Vintila ironic inaintea meciului Craiova  FCSB Pentru mine nar insemna nimic daca las invinge pe Piturca

Bogdan Argeș Vintilă a susținut o conferință de presă înaintea meciului pe care FCSB îl va juca împotriva Universității Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco, duminică, 15 septembrie, de la ora 21.00, iar antrenorul vicecampioanei României a vorbit despre situația din vestiarul roș-albaștrilor, duelul cu Victor Pițurcă și a dezvăluit cum a pregătit partida din etapa a 9-a.

Bogdan Argeș Vintilă, ironic înaintea meciului Craiova – FCSB

“Ne-a prins bine cele 3 zile libere, dar și cele cinci zile de cantonament de la bază. Am ajuns să ne cunoaștem și a fost binevenită această pauză competițională, dar mai avem multe de pus la punct. Este un început bun și suntem pe un drum bun. Nu a mai revenit niciun jucător. E un singur jucător care poate să apară, dar nu vreau să dau astfel de informații pentru că vreau să am surprize pentru nea Gigi. Sunt jucători în perioada de recuperare, dar și care au revenit dar nu sunt 100% din punct de vedere fizic.

Atmosfera este una bună, băieții sunt liniștiți și echibrați. A trebuit să le redau încrederea jucătorilor că sunt buni. Le-am demonstrat tactic. I-am pus pe picioare și din punct de vedere fizic. Acum au posibilitatea să câștige cu orice echipă.  Eu zic că o să fie un meci foarte frumos.  O să fie primul meci al domnului Pițurcă acasă, suporterii vor fi alături de el, dar eu am un grup de jucători unit. Mă bucur că întâlnesc asemenea adversari pentru că așa devin și eu mai bun. Pentru mine n-ar însemna nimic dacă l-aș învinge pe Pițurcă, ci pentru băieți. M-aș bucura pentru jucători. Craiova este o echipă ultra ofensivă”, a spus Bogdan Argeș Vintilă în conferința de presă susținută înaintea meciului Craiova – FCSB.

Stadion plin la revenirea lui Victor Pițurcă în Bănie

Partida dintre Universitatea Craiova și FCSB se va juca în fața unui stadion plin. Oltenii au vândut toate biletele puse la dispoziție pentru meciul din etapa a 9-a, iar aceștia promit că vor face spectacol la revenirea lui Victor Pițurcă în Bănie.

Universitatea Craiova primește vizita FCSB-ului duminică, 15 septembrie, de la ora 21.00, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Partida este transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante de pe stadionul “Ion Oblemenco” vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.