Fotbal intern

Bogdan Argeş Vintilă, ironic la finalul remizei cu Academica: “Acest punct ne poate face campioni!”

10.02.2020 | 22:28
Bogdan Arges Vintila ironic la finalul remizei cu Academica Acest punct ne poate face campioni
ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă a oferit o serie de explicații ciudate la finalul remizei cu Clinceni, scor 0-0. Antrenorul e mulțumit de punctul câștigat de formația sa și se gândește că poate fi „punctul care îi va face campioni” pe cei de la FCSB.


(P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2.10 este cota pentru “2”. Vezi aici toate cotele!


Bogdan Vintilă, ironic la finalul remizei cu Academica: „Putem fi campioni cu acest punct”

Antrenorul FCSB-uluia oferit o serie de explicații greu de digerat de fani la finalul meciului cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

E un punct câștigat. Da, se adaugă în zestrea noastră de puncte. Decât deloc, e bine și așa. Da, se poate întampla orice, mingea e rotundă. Mulți dădeau partida câștigată dinainte, care se pricep la fotbal. Nu am reușit să desfacem așa apărare aglomerată. Învățăm din astfel de meciuri.

Nu e un lucru îmbucurător, dar nu am reușit să marcăm în această seară din păcate.  Șuturi la poartă am avut, din păcate la ultima treime am greșit ultima pasă, au fost foarte multe pase greșite. Asta e, învățăm din asemenea meciuri. Ne fac mai puternici aceste jocuri.

ADVERTISEMENT

Sentimentele pe care le avem acuma nu ne sunt pozitive, cu siguranță nu mai vrem să trecem prin asemenea momente. Acuma nu am pierdut, e un lucru bun, trebuie să iau părțile pozitive, nu trebuie să fac capăt de țară, mai sunt meciuri de jucat. E adevărat, n-am învins, dar consider că pe termen lung vreau să atingem obiectivul, vedeți și dumneavoastră că oricine vrea să își dea viața. Numai să nu primească gol.

Au tras de timp, s-au așezat pe jos. Noi normal trebuia să marcăm, din păcate nu am reușit. Strângem rândurile, urmează alt joc. Urmează un alt joc, în care sunt trei puncte în joc, pe deasupra e și derby cu Dinamo. Nu prea mai contează play-out, play-off, orice joc are particularitățile lui.

ADVERTISEMENT

Discutăm la final de campionat. Se poate ca acest punct să ne facă pe noi campioni”, a explicat, aparent ironic, tehnicianul, în direct la Digi Sport.

FCSB a ratat ocazia de se apropia de CFR Cluj în clasament

FCSB a ratat ocazia de a urca pe locul secund în clasament și așteaptă cu înfrigurare derby-ul cu Dinamo. Fotbaliștii pregătiți de Bogdan Vintilă au acumulat 43 de puncte, cu 5 mai puține decât liderul CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Academica Clinceni așteaptă cu moralul ridicat play-out-ul, fiind despărțită de 3 puncte de locul 10 ocupat de Hermannstadt.

  • 5-2 a fost raportul șuturilor pe poartă în FCSB – Academica Clinceni
  • 6-3 a fost raportul loviturilor de la colț în FCSB – Academica Clinceni
ADVERTISEMENT