Fotbal intern

Bogdan Argeş Vintilă, mesaj incredibil pentru Moruţan: “Ridică-te la nivelul maşinii tale!”

05.02.2020 | 11:36
Bogdan Arges Vintila mesaj incredibil pentru Morutan Ridicate la nivelul masinii tale
ADVERTISEMENT

După eșecul la limită cu CFR Cluj din prima meci din 2020, FCSB se va deplasa joi, 6 februarie, la Voluntari, acolo unde va juca împotriva trupei lui Mihai Teja, într-un meci restanță din runda a 18-a a Ligii 1. Înainte de acest meci, Bogdan Vintilă a vorbit despre starea mentală a jucătorilor săi și a explicat ce i-a transmis lui Moruțan, jucător criticat dur de Gigi Becali după meciul de la Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 4,05 este cota pentru “sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă consideră că întregul episod petrecut după meciul cu CFR Cluj, în care Olimpiu Moruțan a fost mitraliat de Gigi Becali, nu face altceva decât să-l întărească pe jucătorul său.

În opinia antrenorului de la FCSB, ceea ce i s-a întâmplat acum jucătorului de 20 de ani îl va ajuta mult în carieră, întrucât va fi mult mai atent la alegerile pe care le va face.

ADVERTISEMENT

”El trebuie să fie fericit pentru că s-a întâmplat ceea ce i s-a întâmplat. Eu i-am transmis lui să se ridice la nivelul mașinii. Să muncească, pentru că are talent, calitate. Nu știu ce salariu are, nu știu cum a luat mașina. Mă interesează ce face el pe teren.

”Eu discut cu toți jucătorii. Separat. Am un discurs de antrenor,  părinte, frate mai mare, îi povățuiesc ca pe copiii mei. Le explic unde au greșit, unde nu au făcut bine. Este o etapă din viața lui (n.r. Moruțan) care îl va ajuta.

ADVERTISEMENT

Ceea ce i s-a întâmplat acum îl va ajuta pe viitor. Va fi atent de două ori înainte să facă ceva. Scot partea pozitivă din ceea ce s-a întâmplat. Și pe vremea mea erau jucători care își luau o mașină, dar trăiau cu părinții. Fiecare își gestionează cum vrea viața.”, a spus Vintilă la o conferință de presă.

Vintilă, discuție cu Gigi Becali după eșecul cu CFR

Antrenorul celor de la FCSB dezvăluie că a avut o discuție cu Gigi Becali după eșecul cu CFR Cluj. De asemenea, Vintilă spune că nu comentează criticile conducătorului echipei sale.

ADVERTISEMENT

”Am avut o discuție cu patronul după joc. Din punctul meu de vedere meciul cu CFR este istorie. Eu am acum un meci diferit. Nu vreau să comentez declarațiile patronului meu. E doar părerea dumneavoastră e că jucătorii sunt distruși din punct de vedere psihic”

În ceea ce privește jucătorii puși la zid de Becali, Vintilă spune că nu-i va marginaliza și se va baza pe toți pentru meciurile viitoare.

”Vor intra în calcule toți pentru meciul viitor. Eu mă bazez pe toți jucătorii pe care ii am în lot și sunt sub contract cu FCSB. Criticile au venit din momentul în care am apărut aici. Nu mă deranjează. Trebuie să ne vedem de treaba noastră și să facem ceea ce știm mai bine, fiecare pe felia lui.

Sunt soluții pentru că în perioada de pregătire am pregătit și alte sisteme de joc cu jucători de bandă. Orice jucător poate să joace. Vom vedea dacă Momcilovic poate să reziste alte 90 de minute.”

ADVERTISEMENT