Fotbal intern

Bogdan Argeş Vintilă s-a schimbat în postul Crăciunului! Cântă muzică religioasă în birou şi tămâiază vestiarul. EXCLUSIV

26.11.2019 | 16:25
Bogdan Arges Vintila sa schimbat in postul Craciunului Canta muzica religioasa in birou si tamaiaza vestiarul EXCLUSIV
Bogdan Argeş Vintilă s-a schimbat în postul Crăciunului! Cântă în birou şi tămâiază vestiarul. EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Bogdan Argeş Vintilă a suferit prima înfrângere după trei luni pe banca FCSB-ului, 1-3 cu Astra Giurgiu. Antrenorul care a preluat echipa în luna august a avut o serie foarte bună de victorii pe plan intern până la confruntarea cu echipa lui Bogdan Andone. Vintilă este o persoană foarte religioasă şi, din informaţiile FANATIK, postul Crăciunului este foarte important.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 1.73 este cota pentru opţiunea “peste 2.5 goluri” în Voluntari – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Bogdan Argeş Vintilă s-a schimbat în postul Crăciunului! Cântă muzică religioasă în birou

De pe 15 noiembrie, de când a început postul Crăciunului, Bogdan Argeş Vintilă a început să cânte muzică religioasă la el în birou, iar angajaţii bazei din Berceni s-au arătat foarte surprinşi de acest fapt. Mai mult, din informaţiile FANATIK, în fiecare zi de la intrarea în post, antrenorul tămâiază vestiarul roş-albaştrilor.

Schimbarea este una radicală, în condiţiile în care foştii colaboratori ai lui Vintilă de la Viitorul şi FC Voluntari ne-au spus că antrenorul nu era chiar aşa de implicat din punct de vedere religios în preajma sărbătorilor. De altfel, Bogdan Argeş Vintilă l-a cucerit pe patron cu credinţa lui încă de când a fost numit antrenor la FCSB:

ADVERTISEMENT

“Poate unii vor face mișto de mine pe subiectul acesta, dar eu chiar am credință în Dumnezeu și nu mă tem de nimic! Nu mi-e frică de nimic! Plănuiam să merg la Muntele Athos, dar a apărut acest serviciu”, a spus Vintilă în momentul în care a fost instalat antrenor la FCSB.

Bogdan Argeş Vintilă s-a schimbat în postul Crăciunului! Cântă în birou şi tămâiază vestiarul. EXCLUSIV
Bogdan Argeş Vintilă s-a schimbat în postul Crăciunului! Cântă în birou şi tămâiază vestiarul. FOTO: Narcis Raducan,Bogdan Arges Vintila,Gigi Becali si Alexandru Tudor la o conferinta de presa, desfasurata la sediul din Aleea Alexandru din Bucuresti

„Tudor e ceva special. Dacă aș avea zece oameni ca el, le-aș spubera pe Barcelona, pe Real Madrid, pe Manchester City!”

De altfel, tehnicianul a păstrat acelaşi discurs cu tentă religioasă şi după instalarea de la FCSB: “Sunt un om simplu, vreau doar să muncesc. Nu pot ști cât va dura mandatul meu la FCSB, ca antrenor știi doar când semnezi contractul, după care poți fi demis după o zi sau după doi ani. Dacă mă dă afară mâine, asta e! Când ai credință în Dumnezeu, nu mai ții cu dinții de nimic”.

ADVERTISEMENT

Patronul Gigi Becali este cunoscut ca fiind o persoană foarte credincioasă, iar în această vară a adus la club doi oameni foarte implicaţi din punct de vedere religios, Alexandru Tudor şi Bogdan Argeş Vintilă. De altfel, latifundiarul l-a caracterizat în câteva cuvinte pe Alexandru Tudor:  „Tudor e ceva special. Dacă aș avea zece oameni ca el, le-aș spubera pe Barcelona, pe Real Madrid, pe Manchester City! O să jucăm în Liga Campionilor cât de curând și o să-i batem pe toți.

Încet, încet, văd că a început Domnul să-mi aducă numai oameni credincioși, așa cum sunt Tudor și Vintilă. Amândoi sunt numai cu rugăciune și cu rugăciunile o să învingem noi toate Barcelonele și toate Realele!”, a spus Becali când l-a adus la echipă pe fostul arbitru.

ADVERTISEMENT
Bogdan Argeş Vintilă s-a schimbat în postul Crăciunului! Cântă în birou şi tămâiază vestiarul. EXCLUSIV
Bogdan Argeş Vintilă s-a schimbat în postul Crăciunului! Cântă în birou şi tămâiază vestiarul. FOTO: Bogdan Arges Vintila,Gigi Becali si Alexandru Tudor la o conferinta de presa, desfasurata la sediul din Aleea Alexandru din Bucuresti
  • 3 înfrângeri are Vintilă la FCSB (Gaz Metan, Guimaraes, Astra)
  • 5000 de euro este salariul lui Vintilă la FCSB

 

 

ADVERTISEMENT