Fotbal intern

Bogdan Bălănescu le-a promis jucătorilor de la Dinamo că intră banii! Nu au mai văzut salariile din luna ianuarie. Exclusiv

05.05.2020 | 17:13
Bogdan Balanescu lea promis jucatorilor de la Dinamo ca intra banii Nu au mai vazut salariile din luna ianuarie Exclusiv
ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, le-a promis jucătorilor de la Dinamo că în cursul acestei săptămâni vor primi o parte din restanțele salariale.

Este o informație dezvăluită pentru FANATIK din vestiarul „câinilor”, care nu au mai văzut vreun salariu de pe vremea când erau în cantonamentul de iarnă din Spania, de la Marbella!

ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu le-a transmis jucătorilor de la Dinamo că le va alimenta conturile cu un salariu!

Prioritatea lui Dinamo în ultimele zile a fost reprezentată de adunarea banilor pentru obținerea licenței. În cele din urmă acest lucru s-a realizat, dar prin eforturile fanilor, nu prin acelea ale lui Ionuț Negoiță.

„Cei care se gândesc că Dinamo nu își va lua licența, vă spun eu că a luat-o. Bravo suporterilor de la Dinamo, dacă vor continua așa în 2-3 ani pot face o societate anonimă cu 51% și restul, acționari mici”, a dezvăluit recent Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre banii de care Dinamo avea nevoie ca de aer pentru licența sezonului următor. În tot acest timp, jucătorii băgați în șomaj tehnic au trebuit să aștepte și ei un semn de viață din partea șefilor.

Zilele trecute, jucătorii importanți din vestiar au avut o discuție cu directorul general Bogdan Bălănescu, care le-ar fi promis că până la finalul acestei săptămâni le va intra în conturi un salariu. Sau măcar o (mare) parte din el…

ADVERTISEMENT

Ante Puljic și compania nu au mai încasat bani din luna ianuarie! Mințiți de Paște, aceștia speră că acum Bălănescu se ține de cuvânt!

Fotbaliștii au așteptat răbdători să se rezolve situația licenței, apoi să-și ia și ei banii. Mai ales că nu au mai văzut niciun salariu din luna ianuarie, când se aflau în cantonamentul de pregătire din Spania, de la Marbella!

De când s-a întrerupt campionatul, pe 12 martie, șefii lui Dinamo le-au mai promis o dată jucătorilor că le virează bani. Se întâmpla înaintea Sărbătorilor Pascale, dar a fost doar o minciună. Căpitanul Ante Puljic chiar a amenințat că pleacă!

ADVERTISEMENT

În acest timp, Bogdan Bălănescu încearcă să găsească soluții pentru a mulțumi întrucâtva și lotul, mai ales că sunt destule semnale că jucătorii nu vor să mai revină la antrenamente după 15 mai dacă nu-și văd banii. Se fac patru luni de neplată!

  • 180.000 de euro este suma de care Dinamo avea nevoie ca să obțină licența pentru sezonul următor
  • 150.000 de euro este fondul lunar de salarii la Dinamo în acest moment, cel mai mare contract fiind al lui Diego Fabbrini, 16.000 de euro!
ADVERTISEMENT