Fotbal intern

Bogdan Bălănescu nu crede în venirea spaniolilor la Dinamo. “Când îi veți vedea într-o poză cu Ionuț Negoiță, să mă anunțați și pe mine!”

28.07.2020 | 11:13
Bogdan Balanescu nu crede in venirea spaniolilor la Dinamo Cand ii veti vedea intro poza cu Ionut Negoita sa ma anuntati si pe mine
ADVERTISEMENT

Dinamo se află cu adevărat pe buza prăpastiei, aşa cum nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria clubului. Totul pare a fi împotriva echipei din Ştefan cel Mare. Problemele economice nu s-au rezolvat, pentru că patronul Ionuţ Negoiţă încă nu a reuşit vânzarea clubului şi bomboana de pe colivă a oferit-o numărul mare de infectări cu COVID 19.

Echipa a fost băgată în carantină pentru 14 zile, numărul meciurilor nedisputate creşte îngrijorător de la o etapă la alta, sporind astfel şansele ca neagra perspectivă a retrogradării să se transforme în realitate.

ADVERTISEMENT

Poate cei mai activi în lupta pentru a salva un pacient muribund cu dragostea şi cu eforturile lor financiare sunt suporterii alb-roşiilor, organizaţi în programul DDB. Lor le pasă cel mai mult de ceea ce se va întâmpla cu unul dintre cele mai glorioase cluburi din sportul românesc şi caută să facă orice pentru a împiedica prăbuşirea. FANATIK v-a prezentat în exclusivitate „Memorandumul de Înțelegere” dintre PCH și Ionuț Negoiță, prin care se stabilesc clar pașii ce trebuie urmați pentru ca suporterii să cumpere clubul.

Bogdan Bălănescu e foarte sceptic în privinţa venirii investitorilor din Spania

S-a vorbit destul de mult şi despre interesul manifestat de un grup de investitori din Spania, despre care s-au vehiculat tot felul de zvonuri privind tratativele pe care le-ar fi început cu Ionuţ Negoiţă. Însă nimic concret nu susţine această ipoteză şi oamenii cu vechime şi impact în istoria lui Dinamo nu cred în această variantă.

ADVERTISEMENT

Nu crede în ea nici măcar mâna dreaptă a lui Ionuţ Negoiţă, directorul general al clubului, Bogdan Bălănescu, acesta recuoscând că mult mai aproape de a prelua frâiele sunt suporterii din programul DDB. El a vorbit despre acest lucru la PRO X.

Crede că salvarea poate veni doar din programul DDB

“Presa așteaptă de doi ani pe cineva. Spaniolii nr. 1, spaniolii nr. 2. Văd că s-au prezentat, i-am văzut într-o poză cu domnul Marcel Vela. Când o sa îi vedeți într-o poză cu Ionuț Negoiță, să mă anunțați și pe mine.

ADVERTISEMENT

Acțiunile clubului Dinamo sunt deținute de o firmă, iar acea firmă sau reprezentanții săi discută despre vânzarea clubului.

Din punctul meu de vedere, eu aștept pe oricine dorește binele clubului Dinamo și salvarea acestui brand și a acestei echipe. Cred că viitorul acestui club este programul DDB”.

ADVERTISEMENT

Investitorii din Spania se spune că ar sosi în această săptămână la București pentru o întânire decisivă cu Ionuț Negoiță. Jose Melero Marin și oamenii săi ar putea cumpăra Dinamo, dar numai dacă echipa va rămâne în primul eşalon.

Cere jucătorilor să dea totul pentru salvare

Bogdan Bălănescu e convins că Gigi Mulţescu îşi va da toată silinţa şi priceperea pentru a salva Dinamo de la ruşinea primei retrogradări din istorie, dar admite că nimic nu se poate face fără ca jucătorii să fie implicaţi total.

“Jucătorii trebuie să salveze echipa prin joc. Trebuiau să o facă și până acum, dar din diferite motive sau cauze au făcut-o doar uneori. Nu uitați că tot acești jucători au învins FCSB-ul, au învins Astra nu mai departe de acum câteva luni.

Nu cred că jucătorii de la Dinamo sunt lipsiți de valoare. A fost doar un blocaj mental provocat de ratarea calificării în play-off. Mă tem mai mult de factorul psihologic după această perioadă de izolare, decât de jocul lor. După ce aflăm rezultatele retestării, vom înăspri și mai puternic regimul de cantonament.

Vom stabili împreună cu jucătorii și cu staff-ul lui Gigi Mulțescu ce se va întâmpla. Apropo, Mulțescu nu și-a dat demisia și nu a spus vreodată că nu vrea să conducă echipa sau să muncească pentru Dinamo”.

ADVERTISEMENT