Fotbal intern

Bogdan Bălănescu rămâne la Dinamo, dar nu mai are drept de semnătură! Ce plănuiesc spaniolii

10.10.2020 | 16:43
Bogdan Balanescu ramane la Dinamo dar nu mai are drept de semnatura Ce planuiesc spaniolii
ADVERTISEMENT

Directorul general al clubului Dinamo București, Bogdan Bălănescu, rămâne în organigramă, dar va ocupa o altă funcție și nu mai are drept de semnătură.

Bălănescu este unul dintre cei mai contestați oameni din conducerea ”câinilor”, iar noul Consiliu de Administraţie, anunțat în exclusivitate de FANATIK, a decis revocarea sa din funcție.

ADVERTISEMENT

De la întrunire a lipsit chiar patronul Pablo Cortacero, care nu a putut ajunge la București din cauza situației sanitare, iar Bălănescu a contestat astfel decizia Consiliului de Administrație.

Semnătura la Dinamo nu mai este la Bogdan Bălănescu

Conform site-ului doardinamo.ro, Bogdan Bălănescu l-a sunat imediat pe deținătorul pachetului de acțiuni majoritare și s-a plâns de decizia Consiliului de Administrație care l-a revocat din funcția de director general și i-a luat dreptul de semnătură.

ADVERTISEMENT

Sub presiunea faptului că avea nevoie rapid ca Alex Couto să preia această funcție și dreptul de semnătură, Pablo Cortacero i-a propus lui Bălănescu să revină pe fosta sa funcție, aceea de secretar general al clubului.

Însă, mutarea spaniolilor este una de urgență în ceea ce-l privește pe Bogdan Bălănescu, care nu ar urma să stea mai mult de o săptămână în noua și vechea sa funcție. Planul lui Cortacero este să-l îndepărteze definitiv din club pe Bălănescu.

ADVERTISEMENT

Ioan Mărginean va fi noul manager general de la Dinamo. Fostul conducător de la Gaz Metan Mediaș va ajuinge astfel la clubul pe care îl simpatizează, deși pentru moment spune că nu a semnat niciun contract.

Mărginean a fost apropiat de club în ultima perioadă, acesta anunțând faptul că Dinamo se va vinde, cu câteva săptămâni înainte de finalizarea tranzacției între spanioli și fostul patron, Ionuț Negoiță. Încă de atunci, se spunea că Ioan Mărginean va ocupa o funcție de conducere în club.

ADVERTISEMENT

El a fost jucător la Dinamo între 1980 și 1984, cu care a câștigat trei campionate și două Cupe ale României, dar a și ajuns în semifinala Cupei Campionilor Europeni din 1984. Ioan Mărginean a susținut de la început proiectul socios ”Doar Dinamo București”, chiar dacă era la momentul respectiv conducător al clubului Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT