Sport

Bogdan Burcea, antrenorul care a adus Cupa EHF în România anul trecut, probleme mari de sănătate: „Mi-a salvat viața”

12.04.2019 | 20:22
Bogdan Burcea antrenorul care a adus Cupa EHF in Romania anul trecut probleme mari de sanatate Mia salvat viata

Bogdan Burcea, antrenorul alături de care SCM Craiova triumfa în Cupa EHF în urmă cu un sezon, are mari probleme de sănătate, acesta ajungând de urgență la spital după ce s-a simțit rău la antrenamentul de miercuri. al echipei sale.

Bogdan Burcea, probleme mari de sănătate

Antrenorul a povestit că medicii i-au descoperit în urma unor analize vase de sânge astupate în proporție de 80%, motiv pentru care l-au operat de urgență. Burcea a avut nevoie de un stent la inimă, însă acum se simte mult mai bine.

“Sunt norocos că mai sunt în viață. Mi-au găsit vase de sânge astupate în proporție de 80%. Vreau să-i mulțumesc asistentului șef de la SMURD Craiova, Ovidiu Catalina și domnului doctor cardiolog Eugen Cereanu. Au acționat rapid și mi-au salvat practic viața. Vreau să-i mulțumesc și dumneaei pentru profesionalismul de care a dat dovadă”, a spus Bogdan Burcea pentru GSP.

Bogdan Burcea a cucerit Cupa EHF in urma cu un sezon
Bogdan Burcea a cucerit Cupa EHF in urma cu un sezon

Bogdan Burcea va rata însă un meci extrem de important al Craiovei. SCM joacă duminică în deplasare cu Brașov. Craiova se află pe locul 6 în acest moment, în afara cupelor europene, iar un eșec la Brașov e sinonim cu ratarea acestui obiectiv. Totuși, victoria le readuce serios în cursa pentru locul 3 pe oltence, care au și un meci mai puțin disputat decât Corna, echipa care se află pe locul 3 în acest moment, cu patru puncte avans.

“Mi s-a transmis că nu am voie în nici un chip să merg la meci. Eu mă simt bine însă și nu pot sta deoparte. Trebuie însă să mă gândesc și la sănătatea mea.Fetele trebuie să joace pentru ele, nu pentru mine. Știu foarte bine că de acest meci depinde în mare măsură locul de cupă europeană în sezonul viitor” – a declarat Bogdan Burcea.