Life

Bogdan de la Ploiești, din nou în compania Cristinei Pucean. Care este, de fapt, relația dintre ei

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean (27 de ani) se afișează tot mai des împreună. Care este legătura dintre cântărețul de muzică de petrecere și frumoasa blondină.
25.08.2022 | 17:04
Bogdan de la Ploiesti din nou in compania Cristinei Pucean Care este de fapt relatia dintre ei
Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, noi imagini împreună. Sunt sau nu împreună. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul a apărut din nou în compania cunoscutei dansatoare. Care este, de fapt, relația dintre cele două vedete, după ce în urmă cu câteva luni au apărut primele zvonuri legat de o eventuală legătură amoroasă.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, noi imagini împreună. Sunt sau nu împreună

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au bucurat zilele astea de o escapadă turistică într-o zonă de munte. Cei doi nu au ezitat să se fotografieze împreună și să realizeze filmări care să le dea de gândit fanilor.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și blondina au fost cazați într-o cazare de lux, dotată cu piscină. În plus, artistul și dansatoarea au profitat de vremea frumoasă și au desfășurat o plimbare în natură, unde s-au simțit minunat.

S-au relaxat și au reușit să-și încarce bateriile, Bogdan de la Ploiești arătându-le fanilor o filmare în care dansează cu Cristina Pucean, tânăra cu care se presupune că ar avea o relație. Care este, de fapt, adevărul.

ADVERTISEMENT

„Din categoria… ce poți face în pădure”, este descrierea lăsată de vedetă în dreptul videoclipului de pe pagina de TikTok.

@bogdandelaploiesti.haz Din categoria .. ce poti face in PĂDURE ! #5pasidebine #relax #lake #dance #bdlp @CRISTINA PUCEAN ♬ original sound – 🪬🖤🍀Sara._.tns🍀🖤🪬

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, doar prieteni

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt doar prieteni buni, declarațiile fiind făcute de frumoasa blondină. Chiar și așa dansatoarea profită de faptul că este asociată cu artistul, mai ales că acesta îi este manager.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul cântăreț și tânăra în vârstă de 27 de ani au avut și câteva momente mai apropiate, sărutându-se în văzul tuturor, dar spun că nu au depășit pragul unei simple amiciții.

„Presa spune multe ca să vândă, dar îți dai seama că nu e neapărat așa. Suntem prieteni buni. Ne cunoaștem de foarte mult timp, colaborăm de foarte mult timp.

ADVERTISEMENT

Ne petrecem timpul împreună foarte frumos. Dacă tot ne vrea lumea împreună la evenimente, am zis să mai filmăm și un clip”, a mărturisit blondina în emisiunea Fiță cu Adiță, de pe Youtube.

ADVERTISEMENT