Life

Bogdan de la Survivor România, primele declarații după eliminare: „Mă simt foarte câștigat!”

17.05.2021 | 10:55
Bogdan de la Survivor Romania primele declaratii dupa eliminare Ma simt foarte castigat
Bogdan de la Survivor România, primele declarații după eliminare. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bogdan Urucu de la Survivor România a oferit primele declarații după eliminare. Războinicul a fost nominalizat alături de colega lui, Adelina, și de alți trei Faimoși. 

Deși nu a petrecut foarte mult timp în competiție, Bogdan a reușit să se atașeze de colegii săi și să evolueze pe traseu, aducând puncte pentru echipa albastră.

ADVERTISEMENT

Războinicul a recunoscut că este mult mai greu decât ce se vede la televizor, chiar dacă nu a stat nici o lună în Republica Dominicană. După difuzarea ediției de aseară, tânărul a ținut să le mulțumească tuturor susținătorilor.

Bogdan de la Survivor România, primele declarații după eliminare

Seara trecută, Consiliul de eliminare a fost unul plin de suspans pentru ambele echipe. După ce Ștefan s-a salvat de la eliminare, fiind primul favorit al publicului, a fost nevoit să facă o altă nominalizare la Faimoși.

ADVERTISEMENT

Din echipa albastră a fost nominalizat Bogdan, iar Albert, care a ieșit favoritul publicului, pentru a zecea oară, a votat-o pe Adelina, din moment ce au rămas foarte puțini Războinici.

Bogdan este cel care a avut cele mai puține voturi din partea publicului și a părăsit reality show-ul de la Kanal D. Deși drumul său a ajuns la final destul de repede, polițistul simte că a trăit o experiență care îl va ajuta pe viitor. 

ADVERTISEMENT

„Ce să zic? Mă simt, în primul rând, foarte câștigat pentru că am luat parte la această experiență, pentru că am cunoscut toți acești oameni pe care îi urmăream la televizor și de fiecare dată când îi vedeam că intră pe câte un traseu mă întrebam: Oare cum o fi?

Oare cum este să intri pe traseu, să intri în apă, să ieși din apă, pe teren. În mare parte mă simt foarte, foarte câștigat. 

ADVERTISEMENT

Într-adevăr îmi pare și rău că nu pot să mai lupt în continuare alături de colegii mei și, cumva, i-am lăsat știrbi de un om după ce că și așa eram puțini. Sper că le-am făcut o părere bună și că am fost alături de ei, atât cât am putut. Ne vedem acasă și vă aștept cu mare drag!

Nu cred că am stat niciodată atâtea zile fără să vorbesc cu cineva din familie și, în al doilea rând, deși nu sunt un om care să mănânce foarte mult și mă adaptez.

Mi-am dat seama cât de important este să apreciem că avem ce mânca și să putem să ajutăm la rândul nostru, atunci când vom ajunge acasă, oamenii care efectiv nu au ce mânca și care trăiesc cum am trăit noi aici, cu puțin, cu ce găsesc. Astea sunt cele mai importante lecții pe care le-am învățat aici”, a declarat Bogdan după ce Daniel Pavel a făcut anunțul.

În acest moment, mai sunt doar cinci Războinici în competiție, care trebuie să lupte cu nouă Faimoși. Echipa albastră este foarte restrânsă acum, mai ales că Sorin Pușcașu a fost eliminat pe motive medicale.

Bogdan Urucu, mesaj pentru susținători

Bogdan a ținut să le mulțumească celor care l-au susținut pe parcursul competiției și a postat un mesaj video pe contul de Instagram. Sportivul a recunoscut că nu s-ar fi așteptat să primească atât de multe mesaje de la fani.

„Câte mesaje! Vă mulțumesc frumos pentru toată susținerea și sper că am reușit să răspund la multe dintre ele. La cei cărora nu am reușit să le răspund la mesaje, cu siguranță o să o fac zilele următoare. Vă mulțumesc și vă pup. 

Cred că e destul de târziu acum în țară. Aici e 20:30. Cred că o să mă culc, că sunt destul de obosit. Vă pup”, a transmis Bogdan pe InstaStory.

Bogdan Urucu, mesaj după eliminarea de la Survivor România
Bogdan Urucu, mesaj după eliminarea de la Survivor România. Sursa foto: Instagram

Bogdan Urucu are 32 de ani și este polițist la rutieră de profesie, fiind pasionat și de sport, mai ales că tatăl lui este arbitru și instructor de înot. Totodată, este și model, făcându-și apariția în mai multe videoclipuri ale artiștilor cunoscuți.

Tânărul și-a dorit întotdeauna să participe la o astfel de competiție pentru a-și pune limitele la încercare și să supraviețuiască condițiilor extreme din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT