News

Liderul Alianței Tăticilor (T.A.T.A), arestat 30 de zile pentru viol. Victima este chiar fiica lui vitregă. UPDATE

21.08.2019 | 17:06
Liderul Alianței Tăticilor (T.A.T.A), arestat 30 de zile pentru viol. Victima este chiar fiica lui vitregă. UPDATE
Bogdan Drăghici, liderul T.A.T.A., acuzat de viol *foto: Agerpres

Polițiștii l-au reținut miercuri pe președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), Bogdan Drăghici. Acesta a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București pentru că este bănuit că ar fi agresat sexual și violat un minor, anunță surse judiciare, pentru Mediafax. Drăghici este bănuit, de fapt, de mai multe astfel de fapte, una dintre victimele sale fiind chiar fiica sa vitregă minoră, mai arată sursa citată.


UPDATE, ora 17:00 Din ultimele informații, Bogdan Drăghici, președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Bogdan Drăghici, liderul T.A.T.A, arestat pentru că a violat un minor

Bărbatul este bănuit de viol și agresiune sexuală, iar plângerea a fost depusă de mama fetei. Mai mult, faptele de care este Drăghici bănuit ar fi fost săvârșite pe parcursul a  3-4 ani și ar fi vorba de mai multe victime, arată aceleași surse. Astfel, Bogdan Drăghici este acuzat că în perioada 2013-2016 și-a violat fiica vitregă. La vremea aceea, copila avea vârsta de 10 ani. Acesta ar fi atins-o în zona intimă și o obliga să întrețină relații intime cu el.

Astfel, Bogdan Drăghici urmează să fie prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă. El este în prezent reținut în arestul central al Poliției Capitalei.  Drăghici s-a făcut remarcat în spațiul public ca liderul T.A.T.A. Alianța este o entitate care, de-a lungul timpului, a militat pentru drepturi egale între mămici şi tătici în familie și a inițiat mai multe acţiuni în acest sens.

Bogdan Drăghici, liderul T.A.T.A., acuzat de viol
Bogdan Drăghici, liderul T.A.T.A., acuzat de viol *foto: podul.ro

Câteva dintre aceste acţiuni sunt militarea pentru instituirea Zilei Tatălui sau sesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării în privinţa unor declaraţii sau intenţii ale autorităţilor care ar fi fost defavorabile tăticilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri