S-a stins în această dimineaţă! Sumbră coincidenţă! Victima cu NUMĂRUL 50 din COLECTIV a murit chiar de ZIUA EI!

UPDATE 10:43 / Vlăduţ Roberto Andy, un tînăr de 19 ani, a pierdut şi el lupta cu viaţa astăzi. El a murit într-un spital din Chelmsford, Marea Britanie, chiar în ziua în care împlinea 19...
11.11.2015 | 08:25
Sa stins in aceasta dimineata Sumbra coincidenta Victima cu NUMARUL 50 din COLECTIV a murit chiar de ZIUA EI

UPDATE 10:43 / Vlăduţ Roberto Andy, un tînăr de 19 ani, a pierdut şi el lupta cu viaţa astăzi. El a murit într-un spital din Chelmsford, Marea Britanie, chiar în ziua în care împlinea 19 ani.

Vlăduţ avea arsuri pe 60% din suprafaţa corpului şi fusese transferat în ultima săptămână în Marea Britanie. Decesul a survenit în jurul orei 5:00 în această dimineaţă. În mod ciudat, Vlăduţ Roberto Andy s-a stins din viaţă chiar pe 11 noiembrie, ziua în care a împlinit 19 ani.

Pagina de Facebook a lui Vlăduţ este plină cu mesaje emoţionante. “Zbor lin în rai! Dumnezeu să te odihneasca in pace”, a notat o amică cu tristeţe.

Aseară, o tînără pe nume Elena Niţu a decedat într-un spital din Liverpool. Trupurile neînsufleţite ale celor doi vor fi repatriate cît de curînd în ţară în regim de urgenţă. Statul român va suporta costurile repatrierii.

20 sînt încă în stare gravă

Miercuri dimineaţă numărul pacienţilor internaţi în spitalele din ţară după tragedie era de 74, 20 dintre aceştia fiind în stare critică şi gravă. Ceilalţi 54 de pacienţi erau stabili.

Sursă: www.libertatea.ro

************************************************************************************************************

UPDATE 11.11.2015 / 08:25 / Un tînăr rănit grav în incendiul din clubul Colectiv a murit miercuri dimineaţa pe un pat dintr-un spital din Marea Britanie. Avea arsuri de gradul II şi III pe 60% din suprafaţa corpului…

Este cea de-a 50-a persoană care a decedat în urma incendiului din clubul Colectiv.

*************************************************************************************************************

UPDATE 22:20 / Realitatea TV anunţă că a decedat şi a 49-a persoană în urma tragediei de la clubul Colectiv: Elena Niţu, într-un spital din Liverpool. – VEZI SUS IN GALERIE IMAGINI CU ELENA

Elena Nitu (18 ani) se afla in coma indusa de vineri seara, de cand a avut ghinionul sa se afle in clubul Colectiv, unde a avut loc un incendiu in urma caruia au murit 32 de oameni, iar altii 153 sunt in stare grava la spital, conform cancan.ro.

Tanara se afla cu iubitul ei, Silviu Grecu, in club, in momentul incendiului. Elena Nitu a reusit sa scape din Colectiv abia dupa ce iubitul ei a venit sa o scoata. Tanarul a iesit primul, insa s-a intors dupa trei minute dupa iubita lui.

Fata a fost constienta, vorbea, striga dupa ambulanta, era arsa pe aproape tot corpul, insa a rezistat pana a fost preluata de medici. La scurt timp a venit si familia, mama sa a urcat cu ea in ambulanta.“Dupa ce a venit mama si-a peirdut cunostinta. Ultimele ei cuvinte i le-a spus mamei. Cerea paturi, multe paturi ca ii este frig. Era acoperita, dar nu era suficient. Mama plagea in hohote. Nu mai stim de noi de cand s-a intamplat totul”, a declarata Georgiana Nitu, sora Elenei, victima a incendiului din Colectiv.

Georgiana Nitu, sora Elenei, a povestit pentru Cancan.ro ca familia sa nu dispune de sprijinul financiar necesar, motiv pentru care apeleaza la oricine, inclusiv la Iohannis, pentru o ajuta pe Elena sa se faca bine. “Vrem sa mergem in strainatate. Nu stim exact de cati bani avem nevoie, noi vrem sa strangem si sa plecam. Vrem sa mergem acolo unde au dus-o pe Teodora, o alta fata care a fost tot aici, la Arsi.” , a conchis Georgiana.

*************************************************************************************************************

UPDATE 10.11.2015 / 08:40 / Bilanţul a ajuns la 48 de morţi! Un tînăr care se afla într-un spital din Birmingham a murit în această dimineaţă. Bărbatul a fost transportat în urmă cu cîteva zile în Marea Britanie.

*************************************************************************************************************

UPDATE 21:42 / Fotograful Liviu Zaharescu, din Braşov, care lucra pentru o publicaţie dedicată muzicii rock, este cea de-a 47-a victimă. 

*************************************************************************************************************

UPDATE 19:37 / Bilanţul a ajuns la 47 de persoane decedate. Victima era internată la Spitalul de Arşi, potrivit Realitatea TV. 

*************************************************************************************************************

UPDATE 9.11.2015 / 10:40 / Încă o persoană şi-a pierdut viaţa în urma incendiului din Colectiv. O femeie a decedat în această dimineaţă într-un spital din Tel Aviv.

Acesta a ajuns în Israel în urmă cu 3 zile. Conform antrena3.ro, cea care a pierdut lupta cu viaţa este jurnalista Teodora Maftei.

*************************************************************************************************************

Bogdan Enache este a 45-a persoană decedată în urma incendiului de la clubul Colectiv. Starea acestuia s-a înrăutăţit în timpul zborului spre Elveţia, unde urma să fie transferat la o clinică din Zurich, iar medicii i-aau solicitat pilotului să întoarcă aeronava spre Bucureşti. În ciuda eforturilor cadrelor medicale, viaţa lui Bogdan nu a mai putut fi salvată.

Viaţa lui Bogdan Enache nu a mai putut fi salvată. Tânărul este al treilea membru al trupei Goodbye to Gravity mort în urma tragediei de la clubul Colectiv. Chiar în timpul incendiului din seara zilei de 30 octombrie şi-au pierdut viaţa chitariştii Mihai Alexandru şi Vlad Ţelea.

Sursă: www.romaniatv.net