Sport

Bogdan Gavrilă, show de Referendum! “Susțin căsătoria între un bărbat și două femei”

07.10.2018 | 10:25
Bogdan Gavrila show de Referendum Sustin casatoria intre un barbat si doua femei

Un fost jucător al clubului Dinamo, Bogdan Gavrilă a făcut un adevărat show cu ocazia Referendumului! În ciuda faptului că societatea pare a fi divizată în fața unui subiect destul de sensibil, fotbalistul a ținut să arate și o altă abordare a problemei. Astfel, după ce a bifat nu mai puțin de 48 de meciuri în tricoul echipei din Ștefan cel Mare, Gavrilă a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare flancat de două femei. N-ar fi prea multe de comentat dacă fotbalistul nu scria și un mesaj.

“Susțin căsătoria dintre un bărbat și două femei”, a postat Bogdan Gavrilă suficient ca prietenii lui să înceapă să-i comenteze din plin fotografia. Gavrilă este născut la Galați și a început fotbalul la Dunărea. În 2006 a fost preluat de Școala de Fotbal Gică Popescu, acolo unde a petrecut nu mai puțin de trei ani de zile. Au urmat două echipe din Italia în cv-ul jucătorului, Roma și Lecce, dar nu a reușit să impresioneze și s-a întors acasă.

Bogdan Gavrilă, show de Referendum! Gavrilă și postarea
Bogdan Gavrilă a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare alături de două femei și a avut și un mesaj aparte pentru urmăritorii lui

Bogdan Gavrilă, show de Referendum!

Chindia Târgoviște a fost echipa care l-a repatriat, apoi s-a transferat la Oțelul Galați. De aici l-a cumpărat Dinamo, formație pentru care a și reușit să marcheze de patru ori. În 2016, jucătorul a plecat din nou în străinătate. A semnat cu ciprioții de la Ethnikos Achna. Între timp, Gavrilă a ajuns să joace în Malta pentru FC Valleta.

Mai mulți oameni din jurul fotbalului au făcut apel către urmăritorii lor pe rețelele de socializare să meargă la vot. Printre aceștia s-au aflat Ciprian Marica, Ianis Zicu sau Mihai Neșu. Toți au îndemnat oamenii să se îndrepte către secțiile de votare să-și exprime părerea în legătură cu Referendumul.

Referendumul reprezintă revizuirea sensului de familie, cerându-se redefinirea familiei ca fiind căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie. Cetățenii români au pe buletinele de vot întrebarea: “Sunteți de acord cu Legea de revizuire a Constituției României în forma adoptată de Parlament?”

26 de ani are fostul jucător al dinamoviștilor, Bogdan Gavrilă