Life

Bogdan Ionescu, fostă ispită la Insula Iubirii, în compania unei tinere. Cu cine se iubește

Bogdan Ionescu, una dintre ispitele masculine de la Insula Iubirii, s-a fotografiat alături de o șatenă cu care ar forma un cuplu după încheierea filmărilor de la Antena 1.
29.06.2022 | 18:09
Bogdan Ionescu fosta ispita la Insula Iubirii in compania unei tinere Cu cine se iubeste
Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii iubește din nou. În ce ipostază a apărut fosta ispită. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent și ispită a show-ului moderat de Radu Vâlcan a publicat recent o imagine în care apare în compania unei tinere. Prin intermediul imaginii a dat de înțeles că este într-o relație sentimentală pe care nu o ascunde.

Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii iubește din nou. În ce ipostază a apărut fosta ispită

Bogdan Ionescu se iubește cu o tânără pe nume Sorina, de care este foarte apropiat de ceva vreme. Primele imagini împreună au apărut undeva în luna mai, când frumoasa șatenă a lăsat și un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

„Prietenul și iubitul meu”, a scris la momentul respectiv iubita fostei ispite de la Insula Iubirii, pe contul de Instagram, în timp ce fostul concurent de la Antena 1 a descris imaginea ca fiind „frumoasă”.

Ulterior, cei doi îndrăgostiți au apărut la un eveniment unde s-au distrat și au stat mereu unul lângă celălalt. Se pare că fostul iubit al lui Hannelore și-a găsit fericirea în brațele acestei tinere despre care nu a spus nimic până acum.

ADVERTISEMENT

„Noi la botez”, este o altă postare făcută de frumoasa șatenă, în dreptul unei poze în care pare să se distreze cu fostul concurent de la Antena 1, pe social media.

Sorina este o tânără în vârstă de 20 de ani, după cum apare pe rețelele de socializare. Este născută în zodia Săgetător și este foarte activă în social media, unde postează frecvent imagini din viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

În plus, actuala iubită a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii iubește călătoriile, în special cele petrecute în zonele montane. Tânăra adoră să skieze, dar și să stea vara la plajă.

Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii și Sorina
Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii și Sorina. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este Bogdan Ionescu, ispită la Insula Iubirii

Bogdan Ionescu s-a numărat printre ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, însă este cunoscut de ceva vreme. Tânărul și-a testat la rândul său povestea de dragoste în urmă cu câțiva ani, în perioada în care forma un cuplu cu Hannelore.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste dintre cei doi s-a încheiat la scurt timp după filmările din Thailanda, chiar dacă deciseseră să mai acorde o șansă relației. S-au căsătorit, dar problemele din cuplu și-au spus în cele din urmă cuvântul.

ADVERTISEMENT