Fotbal intern

Bogdan Lobonţ, antrenor la Dinamo? Varianta bombă a lui Negoiţă

21.09.2018 | 23:03
Bogdan Lobonţ, varianta surpriză să îi ia locul lui Florin Bratu pentru postul de antrenor la Dinamo

Florin Bratu a fost demis după înfrângerea cu Poli Iaşi din etapa a 9-a a Ligii 1 Betano. Patronul lui Dinamo are mai mulţi antrenori din care să aleagă, dar o posibilă variantă surpriză ar putea fi chiar fostul portar dinamovist, Bogdan Lobonţ.

“Pisica” şi-a încheiat oficial cariera în această vară şi a avut parte chiar de un meci de retragere la naţionalăîn faţa reprezentativei Finlandei, câştigat de tricolori cu 2-0. În prezent, Lobonţ se află atât în staff-ul naţionalei, cât şi în cel al lui AS Roma, unde se ocupă de portari. La sfârşitul partidei cu nordicii, Lobonţ a anunţat că aşteaptă oferte„ O să văd ce oferte am şi o să analizez ce voi face în continuare. Dar sunt tentat să rămân în Italia!”,  spunea atunci portarul cu 86 de selecţii sub tricolor. Lobonț a jucat de două ori pentru Dinamo, timp în care a strâns 93 de apariții în poartă și şi-a trecut în cont două titluri alături de “câini”. Lobonț are și avantajul faptului că are o relaţie foarte bună cu suporterii din Ştefan cel Mare, fiind unul dintre favoriţii lor în perioada în care a apărat buturile echipei.

Bogdan Lobonţ, antrenor la Dinamo? Care sunt celelalte variante

Dacă gsp.ro scrie că Bogdan Lobonţ ar fi varianta surpriză a lui Negoiţă pentru a-i lua locul lui Florin Bratu, FANATIK.RO a aflat că variantele mai realiste vin din campionatul intern. Tot doi foşti dinamovişti sunt principalii favoriţi să vină pe banca echipei din Ştefan cel Mare.

Astfel, prima opţiune este cea a fostului golgeter dinamovist, Claudiu Niculescu. El este liber de contract, după despărţirea din primăvară de FC Voluntari, echipă alături de care a câştigat Cupa României în 2017 şi Supercupa la începutul sezonului trecut. Cealaltă variantă pentru Dinamo este Dan Alexa. “Chirurgul” a reuşit promovarea în Liga 1 Betano alături de Dunărea Călăraşi, formaţie cu care se află în prezent pe locul 8 în Liga 1 Betano.

Duelul dintre cei doi antrenori reprezintă şi o confruntare între impresari: Dan Alexa este susţinut de Anamaria Prodan, în timp ce Claudiu Niculescu lucrează cu Giovani Becali.