Sport

Bogdan Lobonţ, discurs aiuritor după CFR Cluj – Rapid 3-2: „Să continuăm cu lucrurile bune pe care le-am făcut până acum!”

Rapid București a pierdut și meciul cu CFR Cluj, scor 3-2, și a ajuns la o serie de 8 meciuri fără victorie, ajungând astfel pe ultimul loc al play-off-ului din Superliga.
05.05.2024 | 23:50
Bogdan Lobont discurs aiuritor dupa CFR Cluj  Rapid 32 Sa continuam cu lucrurile bune pe care leam facut pana acum
Bogdan Lobonţ, discurs aiuritor după CFR Cluj - Rapid 3-2: „Să continuăm cu lucrurile bune pe care le-am făcut până acum!". Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid București a suferit o nouă înfrângere în Superliga. De data asta, jucătorii din Giulești au fost nevoiți să se recunoască învinși de CFR Cluj, echipă aflată în lupta pentru locul doi, cu scorul de 3-2.

Prima reacție a lui Bogdan Lobonț după CFR Cluj – Rapid 3-2: „Să continuăm cu lucrurile bune pe care le-am făcut până acum!”

La finalul partidei, antrenorul giuleștenilor, Bogdan Lobonț, a vorbit despre prestația propriilor jucători din meciul cu CFR Cluj, meci care a înregistrat un nou eșec pentru Rapid.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă formația din București nu a reușit încă să obțină o victorie în acest play-off, reușind să obțină doar un singur punct din 24 posibile, Bogdan Lobonț este de părere că jucătorii Rapidului sunt pe drumul cel bun.

„N-am reușit să marcăm nici din penalty. Mai multă atenție la finalizare și sunt convins că puteam să plecăm cu mult mai mult decât am plecat la finalul meciului. Dezamăgirea rămâne, plecăm de la ceea ce-am făcut bine, continuăm să facem bine. Sunt convins că o să vină și o victorie.

ADVERTISEMENT

Orice poate influența mentalul unei persoane, cu atât mai mult jucătorilor care sunt pe teren. Trebuie să lucrăm la acest lucru care să ne ajute să ieșim din această situație. Suporterii au fost și sunt convins că sunt alături de noi, chiar dacă nu au făcut deplasarea. E normal ca și ei să fie dezamăgiți de forma echipei.

Noi trebuie să continuăm cu lucrurile bune pe care le-am făcut!. Mă întorc și repet, cu mai multă atenție la finalizare putem ieși din această pasă proastă. Trebuie să lucrăm la ceea ce înseamnă echipă”, a declarat Bogdan Lobonț la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila nu condamnă gestul fanilor lui Rapid de a nu fi prezenți la meciul cu CFR Cluj

Meciul cu CFR Cluj a înregistrat și o premieră pentru giuleșteni. A fost pentru prima dată în istoria clubului când suporterii lui Rapid au decis să nu facă deplasarea alături de propria echipă pentru meciul din Gruia în semn de protest.

Întrebat despre decizia suporterilor, Claudiu Petrila nu-i condamnă pe fani și a declarat că înțelege de ce aceștia au decis să nu fie alături de echipă în meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„A trecut mult timp de când jucam la CFR, acum sunt la Rapid.  Ne lipsește inspirația în fața porții, mai avem 2 meciuri.. trebuie să le câștigăm, dacă putem.

Suntem departe, după un sezon bun, am avut probleme acasă și nu ne mai iese nimic. SPerăm să mai obținem puncte în ultimele 2 meciuri.

E greu și pentru suporteri, să vină după noi în toată țara și noi să nu facem nimic. Îi respectăm, ei sunt mereu după noi, iar noi le oferim mereu doar supărare”, a declarat Claudiu Petrila la finalul meciului.

ADVERTISEMENT