Fotbal intern

Bogdan Lobonţ, după ce a semnat cu U Cluj: “Mie îmi plac aventurile!”

08.11.2018 | 15:32
Bogdan Lobont dupa ce a semnat cu U Cluj Mie imi plac aventurile

Bogdan Lobonţ a oferit primele declaraţii, după ce a semnat cu U Cluj, formaţia din Liga 2. Fostul mare portar român va începe munca la Universitatea Cluj din ianuarie 2019 iar acum a discutat despre munca pe care o va depune la echipa din eşalonul secund.

“Lobby” se va ocupa şi de copiii de la Centrul clubului, acesta afirmând că vor intra în atribuţiile sale toate generaţiile, începân cu cea mai mică grupă de copii şi terminând cu formaţia mare: ”Sunt bucuros că încep această aventură de antrenor în România, ţara unde m-am format ca jucător, şi sunt bucuros că încep alături de U Cluj.”

Ce zice Lobonţ după ce s-a dus la U Cluj

“Nu mi-a fost greu, pentru că înainte să iau acestă decizie am văzut potenţialul pe care îl au jucătorii, calitatea, talentul, potenţialul pe care îl are acest club, care este mai mult decât o echipă de fotbal. Sunt convins că împreună reuşim să facem lucruri extraordinare, să construim o mentalitate şi o atitudine din punct de vedere al muncii.

Presiunea este peste tot. Nu pot să fac previziuni, nu pot să dau verdicte. Pot să vă asigur este că împreună, zi de zi, o să luptăm pentru a aduce acasă rezultate. (n.r. Nu ţi-a fost greu să te desparţi de AS Roma după atâţia ani petrecuţi acolo?) Este o nouă aventură. De regulă, îmi plac aventurile.

Da, de tot ceea ce înseamnă U Cluj, începând cu prima echipă şi până la ultima grupă de la copii şi juniori. Centrul de copii şi juniori este rădăcina. Rămân concentrat doar pe ce înseamnă U Cluj. (n.r. întrebat dacă s-a supărat Cosmin Contra) Încă nu am discutat în detaliu această problemă. La timpul oportun o să discut”, a declarat Lobonţ la Telekom Sport.

Bogdan Lobonţ la un antrenament înaintea meciului amical cu Finlanda, desfăşurat pe stadionul central al Centrului Naţional de Fotbal din Mogoşoaia, luni 4 iunie 2018.
Bogdan Lobonţ la un antrenament înaintea meciului amical cu Finlanda desfăşurat la Mogoşoaia