Bogdan Lobonţ îl apreciază pe Daum: ”Cred foarte mult în proiectul său”

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
19/07/2016, 21:41
Bogdan Lobonţ îl apreciază pe Daum: ”Cred foarte mult în proiectul său”

Bogdan Lobonţ tocmai ce şi-a prelungit înţelegerea cu AS Roma. Astfel, va intra în al 8-lea sezon la gruparea din capitala Italiei. Fostul portar al naţionalei a vorbit despre noul selecţioner al României, Christoph Daum.

Am mare încredere în Daum. Ce am văzut la naţională, la EURO? Că România nu are identitate. Cu aducerea lui Daum, lucurile o să intre pe un făgaş normal. O să implementeze sistemul german. Cred foarte mult în proiectul lui Daum”, a spus Lobonţ care a dezvăluit în glumă şi care este cel mai bun portar din România. ”Cel mai bun portar român este Bogdan Lobonţ”

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×