Fotbal intern

Bogdan Lobonţ s-a retras: “N-am avut aşa emoţii nici la debut”. Foto

05.06.2018 | 23:43
Bogdan Lobonţ s-a retras

Bogdan Lobonţ s-a retras şi a fost premiat în cadrul unei festivităţi emoţionante, care a avut loc pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Portarul celor de la AS Roma s-a retras din activitatea fotbalistică, iar la amicalul României cu Finlanda a fost premiat de Federaţia Română de Fotbal, clubul italian şi Federaţia Finlandeză. În minutul 87 al partidei, a fost introdus în teren în locul lui Tătăruşanu de la care a primit şi banderola de căpitan.

Bogdan Lobonţ s-a retras

“Mie mi-au făcut un cadou. O seară plină de emoţii. Vorbeam şi cu colegii, nici la debut nu am avut aşa emoţii, pe care le trăiesc cu plăcere. Cu siguranţă nu o să mă mai întâlnesc în viaţa mea. Este timpul lor, sunt băieţi de calitate umană. Jucători talentaţi, care vor face lucruri măreţe împreună. Sunt pe drumul cel bun, să continuie să muncească. Deocamdată mă bucur de această seară minunată, de mâine mă gândesc. O să aflaţi cu siguranţă despre vitiorul meu. Nu ţin secrete, cartierul general e în Italia. E o grupă dificilă. Noi ne-am propus să trăim momentul, la naţională avem puţin timp la dispoziţie. În aceste 10 zile trebuie să concentrăm totul. Trebuie să facem acest pas, să ne folosim timpul în folosul nostru, atât pe teren, cât şi în afara lui. Am avut lacrimi în ochi şi colegii la fel”, a spus Lobonţ.

Lobonţ a pătruns pe gazon înainte de fluierul de start al partidei şi a urmărit un clip emoţionant cu oameni care i-au transmis mesaje acestuia. Francesco Totti, Daniele De Rossi sau Cristi Chivu  sunt câţiva dintre cei care au trimis materiale video pentru Lobonţ, care a urmărit mesajele de la centrul terenului, alături de familia lui, soția și cei doi copii. “Stai liniştit, nu e chiar aşa rău”, i-a transmis Francesco Totti. “21 de ani pentru tricolor! Mulțumim, Bogdan Lobonț, îngerul păzitor”, a fost banner-ul FRF.

Bogdan Lobonţ s-a retras
Bogdan Lobonţ s-a retras