Sport

După doar 1 an, Bogdan Lobonț s-a săturat de România! Contra: “L-am întrebat dacă vine iar la națională, dar mi-a zis că se întoarce la Roma!” EXCLUSIV

17.06.2019 | 15:03
Bogdan Lobont in meciul de fotbal dintre CS Balotesti si Universitatea Cluj, din cadrul Ligii a-2-a Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul comunal din Balotesti, sambata 25 mai 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Bogdan Lobonț a ratat promovarea în Liga 1 Betano cu U Cluj, după ce ardelenii nu au reușit să treacă de Hermannstadt la baraj, iar Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale a României, a dezvăluit pentru FANATIK că fostul goalkeeper a decis să se întoarcă la Roma, acolo unde și-a plănuit să lucreze pe viitor.

Bogdan Lobonț s-a săturat de România și revine la Roma

Bogdan Lobonț a ajuns la U Cluj în iarnă și a avut ca obiectiv promovarea în Liga 1 Betano. Astfel, oficialii echipei din Cluj Napoca au decis să renunțe la serviciile fostului portar de la AS Roma după ce a ratat obiectivul impus în iarnă. Alături de Bogdan Lobonț au plecat antrenorul secund Adrian Iencsi și preparatorul fizic Dan Didiță.

Cosmin Contra a dezvăluit pentru FANATIK că a discutat cu Bogdan Lobonț după ce acesta a fost dat afară de la U Cluj și că i-a propus acestuia să revină lângă el la echipa națională a României, dar că fostul portar a decis să ia o pauză și să se întoarcă în Italia. Mai mult, selecționerul primei reprezentative crede că Bogdan Lobonț va lucra pentru AS Roma, formație la care a evoluat ultima dată.

Cosmin Contra și Bogdan Lobonț la un antrenament al României. Sursă foto: sportpicturs.eu
Cosmin Contra și Bogdan Lobonț la un antrenament al României. Sursă foto: sportpictures.eu

“Lobonț era supărat, dezamăgit!”

“Am vorbit cu Lobonț. Era supărat, dezamăgit. L-am întrebat dacă vine la echipa națională alături de mine, dar mi-a spus că merge la Roma”, a spus Cosmin Contra. Întrebat de FANATIK dacă Lobonț va lucra pentru AS Roma, “Guriță” a răspuns: “Eu așa cred”.

În vârstă de 41 de ani, Bogdan Lobonț a semnat cu U Cluj în decembrie 2018 și și-a reziliat contractul după barajul pentru promovarea în Liga 1 Betano jucat împotriva celor de la Hermannstadt. Fostul portar al echipei naționale a României a stat pe banca tehnică a ardelenilor în 19 meciuri, a bifat 13 victorii, două egaluri și 4 înfrângeri, dar a ratat promovarea.