Fotbal international

Bogdan Mara, atac după CFR Cluj – Dudelange 2-3. “Mi s-a părut un lucru grav!”

31.08.2018 | 19:59
Bogdan Mara atac dupa CFR Cluj  Dudelange 23 Mi sa parut un lucru grav

Bogdan Mara, fostul oficial al grupării din Gruia, a ieşit la atac după CFR Cluj – Dudelange, scor 2-3, în manşa a doua a play-off-ului Europa League. În tur, gruparea din Luxemburg s-a impus cu scorul de 2-0, după golurile înscrise de David Turpel (min. 67) şi Danel Sinani (min. 80).

Radu Naum a dezvăluit că CFR Cluj nu a acordat foarte multă importanţă meciului tur cu Dudelange, câştigat de luxemburghezi cu 2-0 pe teren propriu. Conform jurnalistului, antrenorul Antonio Conceicao a decis ca jucătorii să nu participe la şedinţa video, în care să analizeze adversara din play-off-ul Europa League.

Bogdan Mara, atac după CFR Cluj – Dudelange 2-3

Mai mult, campionii României nu au făcut niciun antrenament în Luxemburg. Astfel, jucătorii lui Antonio Conceicao nu s-au pregătit de când au plecat din România până la ora meciului cu Dudelange. “Din dimineaţa de miercuri, până în seara de joi”.

Bogdan Mara, fostul oficial al echipei CFR Cluj, a comentat în legătură cu eşecul usturător al campioanei României în play-off-ul Europa League şi susţine că jucătorii din Gruia au participat la foarte multe şedinţe video în perioada în care Dan Petrescu şi Edi Iordănescu erau antrenori la CFR Cluj.  Mai mult, Bogdan Mara susţine că ardelenii făceau antrenament în dimineaţa meciului cu cei doi tehnicieni şi i-a criticat pe oficialii campioanei.

“Eu am spus de săptămâna trecută că mi s-a părut un lucru destul de grav, să nu faci niciun antrenament, nici pe cel oficial, cu o zi înainte, la ora meciului. Din ce știu eu, mereu se făcea un antrenament în dimineața meciului, cel puțin cu Dan Petrescu și Edi Iordănescu. M-ai surprins cu ce ai spus cu vizionarea, asta nu știu, o să mă interesez. Știu doar că băieții, cu Petrescu, erau sătui de vizionări. Și Edi îi bătea la cap cu vizionările, acum nu știu cum se analizează. E normal să studiezi orice adversar, contează mult acest lucru. Nu cred că la acest nivel poți să nu studiezi adversarii”, a declarat Bogdan Mara pentru o emisiune de sport.

Bogdan Mara a plecat după CFR Cluj – Malmo 0-1

Bogdan Mara a plecat de la CFR Cluj după manşa tur cu Malmo, scor 0-1, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, în turul 2 preliminar al Champions League. Edi Iordănescu, antrenorul adus la CFR Cluj de Bogdan Mara, a fost demis de Neluţu Varga, iar în locul său a fost adus Antonio Conceicao, antrenorul care a câştigat alături de formaţia din Gruia trei trofee: Cupa României (2009  şi 2016) şi Supercupa României (2016).

Lusitanul a fost antrenor principal al formaţiei din Gruia în două rânduri, prima oară în 2009, iar apoi în sezonul 2015 – 2016. Antonio Conceicao a antrenat-o ultima dată pe FC Penafiel şi era liber înainte să semneze cu CFR Cluj. Pe parcursul carierei, lusitanul a mai antrenat echipe precum Braga, Naval, Estrela Amadora, Vitoria Setubal, Trofense, Belenenses, Moreirense, Olhanense, Fisaly şi Nea Salamis.

Edward Iordănescu a fost demis de la CFR Cluj după ce ardelenii au pierdut în faţa lui Malmo, scor 0-1, în prima manşă din turul II preliminar al Champions League, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. Acesta a câştigat Supercupa României cu CFR Cluj, iar în prima etapă din Liga 1 Betano a remizat cu FC Botoşani, scor 1-1.