Fotbal intern

Bogdan Mara înainte de Malmo-CFR: “Demonstraţi că sunteţi campioni”

Autor: Mirela Apostol | 01.08.2018 | 13:57
Bogdan Mara înainte de Malmo-CFR. Emmanuel Culio în meciul de fotbal dintre CFR Cluj şi Malmo FF, contând pentru Liga Campionilor

Bogdan Mara înainte de Malmo-CFR. Fostul director sportiv al campioanei României a vorbit înainte de duelul din Suedia, din manşa a doua a turului II preliminar al Champions League. Mare crede că fosta sa echipă va reuşi să întoarcă rezultatul din tur, când au fost bătuţi în Gruia cu scorul de 1-0.

Fostul oficial al “vişiniilor” a abordat şi modul în care va fi alcătuită echipă de către noul antrenor, portughezul Antonio Conceicao“Am încredere 100 % în echipă, au demonstrat că au valoare, sunt jucători cu experienţă. A fost doar un accident meciul de acasă cu Malmo, va fi un meci diferit total faţă de cel de la Cluj”, a spus acesta la un post de televiziune.

Bogdan Mara înainte de Malmo-CFR

Bogdan Mara a avut şi un mesaj de susţinere înainte de Malmo-CFR şi le-a transmis jucătorilor să demonstreze că sunt campionii României: “Jucătorii sunt motivaţi, capacitaţi, am vorbit cu ei. Să-şi dea viaţa, să demonstreze că sunt campionii României. Cu Botoşani au făcut un meci foarte bun, au dominat total adversarul, au avut zece ocazii, iar Botoşaniul a marcat la singurul şut pe poartă. Toni Conceicao nu ştiu cât de bine îi cunoaşte pe jucători, dar orice jucător e bun şi poate face diferenţa.

La Călăraşi a fost îmbucurătoare intrarea lui Mailat, e o soluţie pentru meciul ăsta. Mai sunt soluţii Males şi De Luca, ambii jucători foarte buni, ultimul este un fotbalist gen Mitriţă. Avem trei vârfuri, suntem acoperiţi, îl avem şi pe Tande, jucător din naţionala Camerunului, nu era uşor să mai aducem un atacant. Sunt cu sufletul alături de CFR. Nu am niciun statut, dar am rămas prieten cu patronul, cu jucătorii, cu cei de-acolo, m-am implicat total în acel proiect. Am lăsat uşa deschisa, nu m-am certat cu nimeni, nu am plecat cu scandal”, a spus Bogdan Mara pentru aceeaşi sursă.

Bogdan Mara înainte de Malmo-CFR. Conferinţa de presă, desfăşurată la sala de conferinţă de la Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, miercuri, 13 iunie 2018, în cadrul căreia a fost prezentat Edward Iordănescu, noul antrenor al echipei CFR Cluj, la care au mai participat: Bogdan Mara, director sportiv, Iuliu Mureşan, preşedinte
Bogdan Mara înainte de Malmo-CFR. Conferinţa de presă, desfăşurată la sala de conferinţă de la Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, miercuri, 13 iunie 2018, în cadrul căreia a fost prezentat Edward Iordănescu

“Nu credem în acest proiect”

Ce spune Mara despre Malmo-CFR. Fostul director sportiv al echipei din Cluj a părăsit corabia după ce Edward Iordănescu a fost dat afară de la club, după ce a antrenat echipa în doar trei partide, având un bilanţ de o victorie, un egal şi o îngrângere, care i-a fost şi fatală. Este vorba chiar de duelul din partida tur, de la Cluj, dintre CFR şi Malmo. Alături de Iordănescu Jr. au mai plecat Bogdan Mara, Marius Bilaşco şi Marian Copilu. 

“Meciul cu Malmo e un accident. A doua zi după meci, patronul şi-a dorit să schimbe antrenorul. Noi am plecat pe un drum, aveam nişte concepţii. Nu există o parte sau alta. Nu putea Edi să nu fie dorit de patron dacă a fost numit. Noi am luat hotărârea să ne retragem de la club. Nu este ceva normal. Nu poţi să tragi concluzii după trei meciuri. Patronul şi-a dorit altceva şi noi nu credem în acest proiect”, a explicat Bogdan Mara plecarea de la club după doar o etapă scursă în campionatul intern.

Bogdan Mara înainte de Malmo-CFR. Edi Iordănescu în meciul de fotbal dintre CFR Cluj şi Malmo FF, din preliminariile Champions League. A fost ultima partidă pe banca echipei campioane

Bogdan Mara înainte de Malmo-CFR. Edi Iordănescu în meciul de fotbal dintre CFR Cluj şi Malmo FF

Partida Malmo – CFR Cluj se va disputa în această seară, în Suedia, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!