Fotbal intern

Bogdan Mara, mulţumit de jocul CFR-ului în prima repriză: “Sigur că ne convine rezultatul”

20.02.2020 | 21:10
Bogdan Mara multumit de jocul CFRului in prima repriza Sigur ca ne convine rezultatul
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a reuşit să o anihileze pe Sevilla după primele 45 de minute ale meciului tur din 16-imile Europa League, scor 0-0. Ardelenii au reuşit să se apere foarte bine împotriva adversarei, care a avut totuşi câteva ocazii să înscrie. 

Bogdan Mara, mulţumit de jocul CFR-ului în prima repriză

Bogdan Mara a lăudat prestaţia echipei lui Dan Petrescu în prima repriză a meciului cu Sevilla şi consideră că este nevoie doar de câteva retuşuri din partea lui Dan Petrescu, astfel încât echipa să performeze şi mai bine în partea secundă:

ADVERTISEMENT

“Sigur, ne convine rezultatul. Nu şi-au creat decât 2-3 situaţii, dar nu au avut ocazii importante. Mi-aş dori să punem mai mult în pericol poarta adversă.

Eu cred că am făcut o repriză bună împotriva unei echipe puternice. Am fost agresivi, bine organizaţi”, a spus oficialul ardelenilor la Digisport.

ADVERTISEMENT

“Mi-ar plăcea să ne creăm mai multe ocazii în a doua parte”

Totuşi, Bogdan Mara a precizat că i-ar plăcea ca echipa lui să insiste mai mult în atac, însă recunoaşte că o remiză albă la finalul meciului nu ar fi un rezultat rău:

“Dan Petrescu va retuşa câteva lucruri şi le va spune ce nu a mers. Eu cred că a fost o repriză bună.

ADVERTISEMENT

Sunt sigur că putem să scoatem un rezultat pozitiv şi să nu uităm că şi un 0-0 ne-ar ajuta să plecăm în returul de la Sevilla cu şanse bune. Dar mi-ar plăcea să ne creăm mai multe ocazii în a doua parte”, a spus oficialul CFR-ului.

Sevilla a fost aproape de gol în finalul primei reprize după ce De Jong a lovit bara în minutul 33. Ardelenii au ratat două situaţii în prima parte prin Omrani şi Djokovic.

ADVERTISEMENT