Fotbal intern

Bogdan Mara, mulțumit după decizia FRF de a suspenda Liga 1: ”Îi lăsăm liberi pe jucători o perioadă”

12.03.2020 | 15:24
Bogdan Mara multumit dupa decizia FRF de a suspenda Liga 1 Ii lasam liberi pe jucatori o perioada
ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al clubului CFR Cluj, Bogdan Mara, s-a declarat mulțumit de decizia FRF de a suspenda meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 până la 31 martie.

Bogdan Mara, mulțumit după decizia FRF de a suspenda Liga 1: ”Deocamdată nu avem de ce să testăm jucătorii”

”Probabil vom suspenda antrenamentele, îi lăsăm liberi pe jucători o perioadă. Deocamdată nu avem de ce să testăm jucătorii, în ultima perioadă i-am ținut sub observație”, a declarat Bogdan Mara după decizia FRF de a suspenda Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

”Vom vedea când se va termina această perioadă grea. În aceste momente, fotbalul trece pe plan secund, e normal ca până se va stabiliza această situație să se anuleze toate competițiile”, a mai spus oficialul clujenilor la emisiunea Digi Sport Special.

”Mi se pare absurd și ilogic ce au spus unii”

Bogdan Mara nu a ratat ocazia de a-l ”înțepa” pe Gigi Becali, cel care inițial nu era de acord cu suspendarea campionatului: ”Auzisem voci ale unor oameni din fotbal care spuneau că încă nu a murit nimeni, de ce să oprim campionatul, dar mi se pare absurd și ilogic”.

ADVERTISEMENT

”Vedem ce se întâmplă în Europa: în Italia campionatul suspendat, la fel în Spania… lucruri normale în țări normale, care trebuie făcute și la noi în țară pentru a trece cu bine peste aceasta perioadă grea”, a încheiat Mara.

Becali și-a schimbat discursul

Federaţia Română de Fotbal a decis să suspende toate competiţiile fotbalistice de pe teritoriul României până pe data de 31 martie. Astfel, Casa Pariurilor Liga 1 a fost suspendată, iar meciurile programate în weekend nu se vor mai disputa.

ADVERTISEMENT

După ce dimineață spunea că nu își dorește suspendarea campionatului, Gigi Becali a schimbat discursul când a fost contactat de FANATIK. Finanțatorul FCSB-ului a spus că este de acord cu decizia pentru că sănătatea oamenilor este mai importantă.

Cârțu critică FRF

Valeriu Iftime a declarat pentru FANATIK că FC Botoșani nu va mai face niciun antrenament până marți și că este cuprins de o anumită doză de teamă în această perioadă, în care toate sectoarele sociale sunt afectate.

ADVERTISEMENT

În schimb, președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a declarat pentru FANATIK că amânarea partidelor nu reprezintă un avantaj pentru olteni, care urmau să joace următoarele două etape pe teren propriu, în timp ce CFR Cluj și FCSB aveau meci direct în Gruia.

ADVERTISEMENT
Tags: