Sport

Bogdan Mara, noul director sportiv de la CFR Cluj, anunță transferurile din era Dan Petrescu: „A semnat și Florin Ștefan”

Dan Petrescu a făcut primele trei transferuri la CFR Cluj.
31.08.2021 | 20:18
Bogdan Mara noul director sportiv de la CFR Cluj anunta transferurile din era Dan Petrescu A semnat si Florin Stefan
Bogdan Mara, noul director sportiv de la CFR Cluj, anunță transferurile din era Dan Petrescu: „A semnat și Florin Ștefan”. Sursă foto: eclujeanul.ro
ADVERTISEMENT

Bogdan Mara este noul director sportiv de la CFR Cluj și a anunțat trei transferuri făcute de campioana României, spunând că este posibil să mai vină jucători în „Gruia”.

Mihai Bordeianu este unul dintre transferurile campioanei României, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mara, anunță transferurile lui Dan Petrescu de la CFR Cluj

Bogdan Mara, noul director sportiv de la CFR Cluj, a anunțat noile transferuri făcute de Dan Petrescu la echipă, fiind anunțat și transferul lui Florin Ștefan, care rămăsese liber de contract după despărțirea de Sepsi:

„Da, sunt director sportiv la CFR Cluj. A semnat și Dan Petrescu. Nu știu salariul lui. Vom vedea zilele următoare, probabil mâine-poimâine va fi anunțat și președintele clubului. E și Marius Bilașco una dintre variante, fiind un om care a fost alături de echipă multă vreme.

ADVERTISEMENT

Djokovic e un jucător bun, a făcut performanță la club, dar nu e o soluție acum, dar vom vedea pe viitor. Bordeianu a semnat, Culio a semnat și Florin Ștefan a semnat cu CFR Cluj”.

„Sperăm că am ales bine, sunt jucătorii pe care Dan Petrescu și i-a dorit. Nu vrea nimeni să plece Arlauskis de la echipă. Noi ne dorim să fie cu noi, a făcut performanță la noi, dar depinde și de el, vom avea o discuție și vom vedea ce se dorește.

ADVERTISEMENT

Zilele astea au avut liber jucătorii și vor urma discuțiile cu jucătorii. Nu știu dacă a plecat în străinătate Arlauskis, nu a vorbit nimeni cu el în ultima perioadă”, a mai spus Bogdan Mara, la TV DigiSport.

„O să mai aducem un mijlocaș!”

Bogdan Mara a continuat și a mai vorbit de noile veniri de la CFR Cluj, dar și despre posibila apariție în lot a unui nou mijlocaș: „Dan se bazează mult pe Camora, iar Ștefan e un jucător de perspectivă care poate crește mult. Vom analiza și în cazul lui Chipciu.

ADVERTISEMENT

Au rămas mulți jucători în lot și vom fi nevoiți să renunțăm la unii dintre ei, le-am pus în vedere situația, unii trebuie să își caute echipe, iar cine nu își găsește va rămâne la noi, dar nu va juca”.

„Am vorbit să renunțăm la Tahiri și Fofana, pentru a le face loc noilor veniți la echipă, nu e nimic de ascuns. 

O să mai aducem un jucător. Tot ce putem spune e că e mijlocaș și că e de culoare”, a mai spus Bogdan Mara.

ADVERTISEMENT
Tags: