Fotbal intern

Bogdan Mara pleacă de la CFR Cluj! “Am luat hotărârea să ne retragem”

26.07.2018 | 18:10
Bogdan Mara pleaca de la CFR Cluj Am luat hotararea sa ne retragem

Bogdan Mara pleacă de la CFR Cluj. Directorul sportiv al campioanei României a anunţat că îşi va rezilia contractul cu formaţia din Gruia după ce Edi Iordănescu a fost demis de la echipă. Fostul fotbalist a susţinut că va fi urmat de Marius Bilaşco şi Marian Copilu.

“Nici eu nu ştiu ce s-a întâmplat mai exact. Eram pe un drum bun. Probabil s-au schimbat proiectele. Acum zece zile am cucerit un trofeu, toată lumea vorbea frumos de echipă. Meciul cu Malmo e un accident. A doua zi după meci, patronul şi-a dorit să schimbe antrenorul. Noi am plecat pe un drum, aveam nişte concepţii. Nu există o parte sau alta. Nu putea Edi să nu fie dorit de patron dacă a fost numit. Noi am luat hotărârea să ne retragem de la club. Nu este ceva normal. Nu poţi să tragi concluzii după trei meciuri. Patronul şi-a dorit altceva şi noi nu credem în acest proiect. Urmează să plecăm. Ne vom rezilia contractul. Vom vedea zilele următoare. Sunt foarte mulţumit de ceea ce am realizat într-un an”, a declarat Bogdan Mara pentru o televiziune de sport.

Bogdan Mara pleacă de la CFR Cluj

Bogdan Mara pleacă de la CFR Cluj şi a declarat că fotbaliştii au fost alături de Edi Iordănescu“Mai mulţi jucători s-au adunat şi au vorbit cu patronul. El a încercat să-l întoarcă din drum pe Edi, dar după tot ce s-a întâmplat nu a mai vrut să rămână la echipă. Portughezul Camora nu a fost printre fotbalişti. Au vorbit cinci minute, nu a fost nimic prestabilit. A fost ceva spontan. Edi a avut susţinerea jucătorilor. Piţurcă nu a fost o soluţie viabilă în niciun moment”, a mai precizat Bogdan Mara.

Bogdan Mara pleacă de la CFR Cluj
Bogdan Mara pleacă de la CFR Cluj