Fotbal intern

Două reveniri importante la CFR Cluj. “Săptămâna viitoare vom semna noile contracte!”

25.11.2018 | 08:55
Doua reveniri importante la CFR Cluj Saptamana viitoare vom semna noile contracte
ADVERTISEMENT

Bogdan Mara revine alături de Marius Bilașco la CFR Cluj, iar fostul fotbalist a confirmat informația oferită de FANATIK.RO pe 2 octombrie 2018. Oficialii campioanei României negociază de o bună perioadă de timp ca cei doi să revină alături de gruparea din Gruia, iar Bogdan Mara a anunțat că a ajuns la un acord cu Marian Copilu.

Bogdan Mara și Marius Bilașco au fost îndepărtați de Iliu Mureșan, iar cei doi se vor întoarce la CFR Cluj după ce Marius Copilu a revenit alături de echipa din Gruia. Mai mult, fostul fotbalist a dezvăluit că va semna noul contract în cursul săptămânii următoare și a anunțat ce planuri are pentru campioana României.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mara și Marius Bilașco revin la CFR Cluj

”Există discuții de mai mult timp, într-adevăr! Marian Copilu a intrat în pâine de la meciul cu Astra, atunci a reintrat efectiv în echipă și el este managerul general al clubului în acest moment. Și noi, adică eu și Marius Bilașco, am avut discuții cu cei de acolo și săptămâna viitoare vom semna noile contracte după care vom activa din nou la CFR”, a spus Bogdan Mara pentru o emisiune de sport.

”Vrem să formăm iar o echipă pentru a câștiga titlul, dar și pentru a realiza o calificare într-o grupă europeană. Funcția pe care o voi ocupa eu, numele acesteia, contează mai puțin. Important este că voi colabora cu Daniel (n.r. – Daniel Stanciu) în tot ceea ce privește partea sportivă. Noi îl vom ajuta pe Marian Copilu să ia deciziile cele mai bune”, a mai spus Bogdan Mara.

ADVERTISEMENT
Bogdan Mara, Marian Copilu. Marius Bilaşco şi Dan Petrescu la meciul Concordia - CFR Cluj
Bogdan Mara, Marius Bilaşco, Marian Copilu şi Dan Petrescu au urmărit împreună meciul jucat de CFR Cluj cu Concordia Chiajna

Ce zicea Bogdan Mara în momentul în care a plecat de la CFR Cluj

Bogdan Mara şi Marius Bilaşco au plecat de la CFR Cluj în momentul în care oficialii din Gruia au decis să îl demită pe Edi Iordănescu, antrenorul adus de ei pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu. ”Când s-a discutat despre înlocuirea lui Edi Iordanescu noi n-am fost de acord cu acest lucru şi am venit cu argumente foarte clare că trebuie să se continue drumul cu Edi Iordănescu, noi l-am adus şi trebuie să îl susţinem. Noi nu suntem de acord cu asta şi atunci preferăm să ne retragem împreună cu Edi şi să continuăm pe alt drum”, spunea Bogdan Mara la finalul lunii iulie.