Fotbal intern

Bogdan Mara știe cum se poate califica CFR cu Sevilla: „Trebuie să rezistăm 20 de minute, după care să dăm gol”

27.02.2020 | 21:42
Bogdan Mara stie cum se poate califica CFR cu Sevilla Trebuie sa rezistam 20 de minute dupa care sa dam gol
ADVERTISEMENT

Bogdan Mara a analizat jocul CFR-ului cu Sevilla și crede că „feroviarii” clujeni se pot califica în Spania dacă vor rezista primelor 20 de minute fără să primească gol.

Bogdan Mara a explicat tactica lui Dan Petrescu

Mara laudă formula de start aleasă de Dan Petrescu, cu trei jucători ofensivi în atac.

„Dan Petrescu are încredere în echipa care a jucat cu Sevilla. Nu poți să-i ataci pe Sevilla, să-i domini tu pe Sevilla. A fost în tur un meci tactic, de recunoaștere a adversarului. Pe Sevilla dacă o lași să joace e o echipă valoroasă și nu ai șanse.

ADVERTISEMENT

Am văzut formula de joc pentru meciul de azi, e o echipă ofensivă. Dan a preferat să joace cu Păun, mai ofensiv, avem Omrani, Traore, Deac, sperăm să fie inspirați azi și să marcăm. Dacă marcăm repede avem șansa să le punem probleme”, a explicat Mara la DigiSport.

Oficialul campioanei a explicat cum speră Dan Petrescu să se califice la Sevilla.

„Credem în noi, deși cunoaștem valoarea adverasului. E mare favorită pe teren propriu, clar vom suferi. Va fi presiune mare primele 20 de minute, dacă vom trece de aceste 20 de minute, cu puțin noroc putem marca și apoi să ne facem jocul. Dacă marcăm, vor avea misiune dificilă cei de la Sevilla.

ADVERTISEMENT

Sevilla e cea mai titrată echipă a competiției, an de an au obiectiv oficial câștigarea Europa League. Noi suntem mulțumiți, mai ales când ne uităm ce echipe am avut în grupă. Lazio, Rennes, Celtic…

Sincer ne doream orice altă echipă în această fază decât Sevilla sau Ajax, probabil un Inter sau Manchester care nu sunt interesate de această competiție”, a explicat Mara.

ADVERTISEMENT

În concluzie, Bogdan Mara e convins că Dan Petrescu va continua la CFR Cluj din sezonul viitor: „Ne dorim să rămână aici, să realizăm lucruri frumoase cu el. Dan are contract cu noi, sperăm că e mulțumit, dacă vom câștiga campionatul și în funcție de ce se va întâmpla în această seară, a făcut ceva extraordinar. Ne dorim să colaborăm. Da, jucătorii vor avea bonusuri speciale pentru acest meci”.

  • 2 șuturi pe poartă a avut Sevilla în meciul tur cu CFR Cluj
Tags: