Bogdan Mara, totul despre venirea lui Petrescu la CFR! „Mereu e o șansă ca el să se întoarcă”

Alexandru Năstase   
în CFR Cluj
09/03/2019, 23:46
Bogdan Mara, totul despre venirea lui Petrescu la CFR! „Mereu e o șansă ca el să se întoarcă” GALERIE FOTO
Dan Petrescu va continua în liga a doua din China

Telenovela Dan Petrescu la CFR Cluj nu s-a încheiat. Bogdan Mara a spus totul despre o posibilă venire a antrenorului în Gruia. Oficialul ardelenilor susţine că tehnicianul care a adus titlul sezonul trecut ar putea reveni în viitorul apropiat, dar nu a dat un răspuns concret în privinţa reîntoarcerii “Bursucului”. Așa cum a scris FANATIK, conducerea CFR-ului a sperat până în ultima clipă să-l convingă pe antrenor să revină. 

Bogdan Mara, totul despre venirea lui Petrescu la CFR!

 “Vorbesc mereu cu Dan Petrescu, avem o relaţie specială, suntem prieteni, vorbim despre fotbal, despre toate lucrurile. Nu are legătură prietenia mea cu el cu faptul că el e în China. Mereu e o şansă ca el să se întoarcă, în China mai are contract un an de zile. Pot vorbi doar despre prezent şi aş fi ipocrit să spun că nu poate veni în viitor. Nu ştim ce va fi în jumătate de an sau într-un an”, a declarat oficialul din Gruia, laPro Sport LIVE.

De curând, Dan Petrescu a vorbit despre aventura sa în China, dar și despre obiectivele viitoare: “Voi rămâne la Guizhou şi în acest an şi sper să promovez echipa. Acum ştiu mai multe despre jucători, am avut şi o perioadă de pregătire. Situaţia noastră este cu siguranţă mai bună decât anul trecut. Vreau să le mulţumesc guvernatorilor provinciei Guizhou şi investitorilor echipei pentru sacrificiile făcute. Vreau să câştigăm campionatul şi să promovăm în prima ligă”.

Bogdan Mara, totul despre venirea lui Petrescu la CFR! Petrescu
Petrescu în timpul unui antrenament susținut în China

Clauză uriașă pentru Petrescu dacă pleca din China

Nu au fost toate chiar simple în plecarea lui Dan Petrescu din China. Asiaticii au forțat nota și au arătat că îl doresc și ei pe antrenorul român. Oficialii de la Guizhou Hengfeng au postat fotografiile de grupă făcute în anul 2019 și Petrescu se afla în prim plan alături de staff-ul său. Mai mult de atât, tehnicianul trebuia să plătească o clauză de reziliere dacă decidea să plece de la echipă și să meargă la CFR Cluj.

Astfel, Dan Petrescu era nevoit să scoată din buzunar o sumă uriașă. La nu mai puțin de 400.000 de euro era forțat să renunțe „ Bursucul”. Antrenorul român a încercat să îl convingă pe Neluțu Varga să plătească clauza de reziliere, dar afaceristul nici nu a vrut să audă.

  • 2 titluri de campion a câștigat Dan Petrescu ca antrenor în Liga 1 Betano

 

Închide ×