Fotbal intern

Bogdan Mitrea a avut parte de o surpriză după primul gol: ”Sunt curios să văd cum o să mă simt”

12.11.2020 | 13:33
Bogdan Mitrea a avut parte de o surpriza dupa primul gol Sunt curios sa vad cum o sa ma simt
ADVERTISEMENT

Jucătorul de la Sepsi Sfântu Gheorghe  a intrat într-o criosaună după partida dintre România și Belarus. Fotbalistul a fost la prima experiență de acest gen chiar dacă colegi de-ai săi au mai recurs la această metodă de recuperare până acum. 

Bogdan Mitrea a marcat la partida de debut pentru echipa națională a României primul gol al întâlnirii împotriva celor din Belarus. România s-a impus cu 5-3 în partida amicală.

ADVERTISEMENT

Celelalte goluri ale naționalei antrenate de Mirel Rădoi au fost înscrise de Răzvan Marin din penalty, Ionuț Nedelcearu (dublă) și George Pușcaș.  România a condus cu 5-0. Belarusul a dat semne de revenire, a marcat 3 goluri și a avut un penalty ratat.

”Am auzit că mă poate ajuta”

Bogdan Mitrea a avut parte de o experiență inedită. Fotbalistul a intrat într-o criosaună. Aceasta este folosită pentru recuperarea sportivilor. Mitrea s-a aflat la prima astfel de experiență chiar dacă a avut coechipieri care au apelat la criosaună:

ADVERTISEMENT

”Sunt pregătit de această procedură chiar sunt curios cum este prima oară când fac. Am auzit că mă poate ajuta pentru recuperare. Am avut colegi și chiar la echipă făceau, dar doar că atunci nu eram apt de joc. Știu cam cum e. Sunt curios să văd cum o să mă simt”.

Criosauna a fost setată la diferite temperaturi. Cea mai mică fiind 142 de grade cu minus. Aceasta poate ajunge până la 180 de grade cu minus. ”Simți puțin. Da, într-adevăr…nu cred că dacă ar fi -120 de grade afară cred că aș îngheța, dar simți puțin că e rece. Sincer nu prea poți să stai pe loc. Primul minut probabil că e mai ok”, a spus Mitrea.

ADVERTISEMENT

Pentru România urmează meciul cu Norvegia

Bogdan Mitrea evoluează la Sepsi Sfântu Gheorghe. El a jucat în 10 partide în acest sezon în campionatul României și nu a dat niciun gol. Mitrea a fost una dintre surprizele pregătite de selecționerul Mirel Rădoi pentru ultimele meciuri ale României din acest an. Jucătorul de 33 de ani a plecat vara trecută de la Doxa (echipă din Cipru) și putea ajunge în Slovacia.

Fotbalistul s-a întors în campionatul României. Pe lângă golul dat, Mitrea a comis și o eroare decisivă în partea secundă a meciului cu Belarus.

ADVERTISEMENT

Pentru naționala României urmează partidele din Liga Națiunilor cu Norvegia și Irlanda de Nord care se vor disputa pe 15 și 18 noiembrie. ”Tricolorii” se află pe poziția a treia în grupa din Liga Națiunilor, cu patru puncte. Pe primele două locuri sunt Austria și Norvegia, fiecare cu câte nouă puncte.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,04 este cota pentru ”peste 2,5 goluri marcate” la meciul România-Norvegia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT