Sport

Bogdan Mitrea pune tunurile pe LPF după înfrângerea cu Djurgardens: ”Ei își amână meciurile de campionat, pe noi ne pun la 13:30”

Sepsi Sfântu Gheorghe a pierdut prima manșă cu Djurgardens, iar Bogdan Mitrea consideră că de vină este și conducerea LPF care programează meciurile de campionat la ore nepotrivite.
04.08.2022 | 23:48
Bogdan Mitrea pune tunurile pe LPF dupa infrangerea cu Djurgardens Ei isi amana meciurile de campionat pe noi ne pun la 1330
Sepsi Sfântu Gheorghe a pierdut prima manșă cu Djurgardens, iar Bogdan Mitrea consideră că de vină este și conducerea LPF care programează meciurile de campionat la ore nepotrivite. Sursă foto: Bogdan Balas/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Suedezii s-au impus cu 3-1 într-un meci pe care l-au controlat în mare parte și au prima șansă la calificarea în play-off-ul Conference League.

LPF, acuzată de Bogdan Mitrea după eșecul cu Djurgardens

La finalul meciului pierdut cu Djurgardens, căpitanul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Bogdan Mitrea, a vorbit și despre faptul că LPF a programat echipa covăsneană să joace în SuperLiga la ore total nepotrivite, în timp ce adversarii și-au amânat întâlnirea din întrecerea internă.

ADVERTISEMENT

”E dureros. Nu am fost atât de slabi așa cum o arată scorul. Nu ne demoralizăm. Am luat primul gol din nimic. Dacă ăla e penalty ne lăsăm cu toții de fotbal. Mergem optimiști în Suedia, vom încerca să întoarcem rezultatul. Încerci să joci, să construiești și vine o fază cum a fost la golul 3 care te demoralizează. Se vede că au calitate.

La pauză antrenorul ne-a spus să ne liniștim și să jucăm ce am pregătit. Ca număr de ocazii am avut mai multe, dar eficacitatea a fost de partea lor. Acum îi cunoaștem, poate vom reuși mai multe în retur. Chiar dacă sunt echipă nordică încearcă să joace un fotbal constructiv. Sperăm să reușim minunea săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Ei își amână meciurile de campionat, la noi nu e voie. Nu se gândesc la jucători, cum să joci la 13:30? Ar trebui să se gândească mai mult la jucători dacă tot vor spectacol. Trebuie să fim realiști, nu ne gândim la titlu. Obiectivul este intrarea în play-off”, a declarat Mitrea, la Pro Arena.

Cu ce l-au impresionat suedezii pe Tudorie

Atacantul Alexandru Tudorie, autorul singurului gol al formației pregătite de Cristiano Bergodi, este de părere că Djurgardens este o formație care nu strălucește, dar care joacă exact ce știe.

ADVERTISEMENT

”Sunt bucuros că am marcat, dar dacă o făceam mai devreme poate altfel decurgea meciul. Până la primul gol partida a fost echilibrată, de acolo s-a rupt totul. Totul e posibil în fotbal, trebuie să mergem cu încredere la retur, nu mai avem nimic de pierdut.

Faza de la primul gol a fost una controversată, dar dacă arbitrul așa a văzut nu trebuie să ne căutăm scuze. Suedezii formează o echipă arțăgoasă și bine legată. Nu au avut nimic special, doar își știe foarte bine atuurile”, a spus Tudorie.

ADVERTISEMENT

Returul se va juca pe 11 august, de la ora 20:00, iar misiunea lui Sepsi Sfântu Gheorghe este aproape imposibilă. Pentru a împinge dubla în prelungiri, jucătorii lui Cristiano Bergodi au nevoie, în Suedia, de o victorie la două goluri diferenţă.

ADVERTISEMENT