Life

Bogdan Mocanu a dat vestea cea mare! Fostul concurent de la Puterea dragostei, gata să devină tătic

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei este mai hotărât ca niciodată să devină tată! Ex-patenerul Andrei Volos a găsit femeia ideală deja.
05.10.2021 | 18:30
Bogdan Mocanu a dat vestea cea mare Fostul concurent de la Puterea dragostei gata sa devina tatic
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu, fostul iubit al Andrei Volos de la Puterea dragostei este mai decis ca niciodată să facă un copil.

Bărbatul devenit celebru datorită reality-show-ului de la Kanal D a declarat în cadrul unui interviu că ar vrea să facă un copil cât mai repede pentru a se bucura de un tată tânăr.

ADVERTISEMENT

Mocanu a recunoscut pentru prima oară că există o femeie în viața lui, însă nu știe dacă și ea este pregătită să devină mamă.

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei are pe cineva și vrea să îl facă tătic

Din ce în ce mai discret cu viața sa personală după despărțire cu scandal de Andra, Bogdan a scăpat porumbelul în platoul Știrilor Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Poate am găsit deja fata potrivită. Nu e ok să grăbim lucrurile. Dumnezeu știe cel mai bine cum să le așeze pe toate”, a spus Bogdan despre dorința de a deveni tată.

Fostul concurent a spus că lucrările la apartamentul său merg foarte bine. „Mai merg pe șantier. Mă știu cu muncitorii deja. E frumos că vezi cum se concretizează ceva de pe urma muncii tale. Când am o zi proastă aș vrea să stau printre cărămizile alea”, a spus Bogdan.

ADVERTISEMENT

„Va fi un apartament mai mare, cu 3 camere, cu o terasă. Oricum, o să fie original. Livingul o să fie tot din sticlă, cu tentă americană ca să se vadă toată terasa”, a detaliat Bogdan despre penthouse-ul pentru care muncește din greu.

Pregătește noi melodii

Bărbatul s-a gândit deja și la cum ar putea arăta camera copilului său. Dacă ar afla că va deveni tată, s-ar apuca imediat de redecorat tot. Din încăperea celui mic nu ar lipsi nimic, iar jucăriile ar fi pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Bogdan a vorbit și despre surprizele pe care le pregătește pe plan profesional. Vrea să scoată cât mai multe melodii. Își dorește să transmită un mesaj mai concret, să își definească mai bine stilul muzical.

Bogdan a dat lovitura în urmă cu un an cu melodia „Șefa banilor”, o piesă produsă de Costi Ioniță. Fostul iubit al Andrei Volos apare în videoclip împreună cu Costi Ioniță, Dodo și Iancu Sterp.

Piesa a fost bine primită de public. După succesul pe care l-a cunoscut (20 mil. vizualizări pe Youtube), Bogdan își dorește acum cu ardoare o carieră în muzică, însă nu și-a definit foarte bine locul și stilul care i se potrivește cel mai bine.

 

ADVERTISEMENT