Life

Bogdan Mocanu are o nouă relație. Cine e femeia care i-a pus inima pe jar

03.01.2021 | 10:32
Bogdan Mocanu are o noua relatie Cine e femeia care ia pus inima pe jar
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu este oficial într-o nouă relație sentimentală, după ce în ultima vreme s-a tot speculat că nu este singur. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” le-a arătat tuturor cine este femeia care i-a pus inima pe jar. 

Dezvăluirea cântărețului vine după ce cu o zi înainte a publicat o fotografie în care era luat în brațe de o femeie. Ulterior, vedeta a șters imaginea, însă fanii au continuat să pună întrebări despre cine este misterioasa de care s-a îndrăgostit.

ADVERTISEMENT

Artistul s-a văzut nevoit să vină cu ceva explicații, motiv pentru care a postat o fotografie în care o ține de mână pe noua sa cucerire. Din păcate, Bogdan Mocanu nu a oferit prea multe amănunte despre iubita sa și chiar i-a acoperit fața.

Bogdan Mocanu iubește din nou. Cine este partenera sa de viață

Chiar și așa, internauții au putut observa că partenera de viață a fostului concurent de la Kanal D este o brunetă pasionată de modă. Bogdan Mocanu și actuala iubită s-au asortat de minune, ambii fiind îmbrăcați din cap până-n picioare în negru.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a „scăpat” și o formă de alint cu această ocazie. „Miau” este cuvântul care descrie postarea făcută de vedetă pe contul de Instagram, artistul fiind un mare iubitor de pisici. De altfel, fostul iubit al Andrei Volos chiar are un asemenea animal de companie.

Bogdan Mocanu împreună cu actuala sa parteneră de viață
Bogdan Mocanu împreună cu actuala sa parteneră de viață. Sursa foto: Instagram.com

Tânărul a fost „cuplat” de-a lungul timpului cu multe tinere, însă de data aceasta se pare că și-a găsit fericirea cu adevărat. Bogdan Mocanu traversează o perioadă foarte frumoasă a vieții sale, mai ales după ce în trecut s-a despărțit și împăcat de nenumărate ori de Andra Volos.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut în casa Puterea Dragostei din Turcia, în prezent fiind doar prieteni. Se pare că motivul separării, după mai bine de un an de relație, ar fi fost infidelitatea blondinei.

„De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni! Eu nu o să mă mai întorc pentru că sunt un bărbat cu principii și ea nu o să se mai întoarcă pentru că e conștientă și ea că nu mai are niciun rost. Sper că e conștientă. 

ADVERTISEMENT

„Sper să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o. Nu are rost să intrăm în detalii”, spunea Bogdan Mocanu la un moment dat în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”.

ADVERTISEMENT