Life

Bogdan Mocanu, atacat în club: “Am văzut patru macete ridicate deasupra mea.” Cântărețul a ajuns la spital

Bogdan Mocanu a fost atacat cu macetele într-un club. Interpretul de manele a ajuns de urgență la spital din cauza rănilor suferite în urma incidentului.
14.05.2022 | 11:27
Bogdan Mocanu atacat in club Am vazut patru macete ridicate deasupra mea Cantaretul a ajuns la spital
Bogdam Mocanu a fost atacat în club. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu a fost atacat în club a ajuns de urgență la spital în urma incidentului. Fostul concurent de la Puterea Dragostei spune că a fost atacat cu macetele ce mai mulți indivizi în timp ce a mers să-și salute niște prietene la o masă din clubul respectiv.

Bogdan Mocanu a fost atacat în club

Interpretul de manele a fost șocat în urma acestui incident, care s-a petrecut la un club de la malul mării. În timp ce mergea să-și salute niște prietene, unul dintre bărbații care stăteau la masă cu ele a sărit la bătaie. Acesta a scos și o macetă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, alți trei indivizi și-au scos macetele și au început să-l atace. Bogdan Mocanu a ajuns pe mâinile medicilor, dar spune că se simte bine acum și este șocat după cele petrecute.

Tânărul a vrut doar să le salute pe fetele respective. Este obișnuit să-i salute pe cunoscuți atunci când îi vede în public, după cum a spus chiar el.

ADVERTISEMENT

“Sunt ok, acum sunt ok. Sunt puțin șocat în legătură cu ce s-a întâmplat în seara asta. Pe scurt, sunt obișnuit să salut lume de la cel mai mic la cel mai mare om pe care îl știu și îl întâlnesc în public.

Am salutat și eu prieteni, prietene pe care i-am întâlnit în club, iar una dintre prietene s-a întâmplat să fie cu iubitul ei, sau mă rog, niște băieți.

ADVERTISEMENT

Unul dintre ei a încercat o glumă proastă cu mine, eu am cerut explicații, dintr-o dată am văzut patru macete ridicate deasupra mea.

M-au lovit, nu mi-am dat seama pe moment, am vrut să ripostez, am vrut să-l iau pe ăsta primul care a scos maceta spre mine, dar i-am văzut pe ceilalți trei. Ulterior, i-au ținut bodyguarzii.”, a declarat Bogdan Mocanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu, declarații de pe patul de spital

Cântărețul încă se afla pe patul de spital în momentul în care a vorbit despre ce s-a întâmplat la club. Acesta a mai spus că situația a fost una foarte gravă și că ar fi putut să moară dacă nu s-ar fi ferit la timp.

Bogdan Mocanu încearcă să afle de ce a fost atacat și să rezolve situația pe cale legală. Interpretul spune că nu a făcut nimic greșit și nu înțelege de ce indivizii respectivi l-au atacat. A fost cusut de medici după ce a ajuns la spital.

“Nu prea să vorbesc toate detaliile, că sunt încă pe patul de spital. Abia ce m-au cusut. Am văzut că îmi atârna tricepsul, îmi curgea carnea de pe mine, fără să fac nimic, doar că am oferit respect unei persoane.

Încerc să aflu ce s-a întâmplat acolo, pare mult mai mult decât un conflict spontan și să rezolv problema. Abia aștept să ajung înapoi în Capitală să fac toate demersurile necesare.

Eu nu sunt cu absolut nimic vinovat, dacă aș fi fost vinovat nu aș fi fost atât de hotărât să fac toată situația asta dreaptă.”, a mai spus Bogdan Mocanu.

La spital nu au venit oamenii legii pentru a-i lua declarații legat de întâmplarea din club. Acesta va face demersurile necesare pentru ca atacatorii să plătească. Cântărețul a decis să plece de la spital pe propria răspundere.

ADVERTISEMENT