Life

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei ar vrea să fie din nou cu Andra Volos. Mesajul pe care l-au văzut fanii

26.05.2020 | 13:32
Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei ar vrea sa fie din nou cu Andra Volos Mesajul pe care lau vazut fanii
Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei ar vrea să se împace cu Andra Volos. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei încă se gândește la Andra Volos, semn că tare încurcate mai sunt căile iubirii!

Bogdan Mocanu, dedicație pentru Andra de la Puterea dragostei

După ce bruneta a anunțat pe contul ei de Youtube despărțirea de acesta din cauza geloziei ambilor, se pare că mai există o fărâmă de speranță de împăcare.

ADVERTISEMENT

În miez de noapte, Bogdan a mers la lăutari să își înece amarul după separarea de focoasa concurentă de la Puterea dragostei și i-a făcut o dedicație specială.

Băiatul nu o poate scoate de tot de la inimă și și-a dat seama că a greșit foarte mult în relația cu Andra.

ADVERTISEMENT

„De la Bogdan pentru Andra, Andra, Andra! Să spunem că noi, bărbații, când mai lipsim câteodată de acasă, nu facem decât să ducem gunoiul, apoi ne întoarcem acasă”, a sunat din gura lăutarului pe care Bogdan Mocanu l-a plătit pentru dedicație.

Versurile pe care le-a cântat artistul se potrivesc de minune situației prin care trece Bogdan. Cântecul vorbește despre un bărbat căruia îi pare rău că și-a rănit partenera și vrea să îndrepte totul.

ADVERTISEMENT

O relație dificilă: gelozia le-a pus capac

Andra Volos i-a surprins pe fanii ei pe Youtube în urmă cu câteva zile, declarând că despărțirea de Bogdan a fost provocată de Bianca de la Puterea dragostei.

Andra susținea în respectivul vlog că a făcut foarte multe sacrificii, dar că nu poate trece peste ieșirile lui Bogdan și peste minciunile pe care i le-a spus.

ADVERTISEMENT

Vedeta Kanal D a mărturisit că amândoi sunt extraordinar de geloși și că aceasta este principala provocare peste care nu au putut trece în relația lor.

Rămâne de văzut dacă cei doi tineri se vor împăca sau nu. Fanii lor sunt convinși că mai devreme sau mai târziu vor ajunge să formeze din nou un cuplu.

 

ADVERTISEMENT