ADVERTISEMENT
Life

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei a luat decizia la miezul nopții. Ce se întâmplă cu relația cu Andra Volos

Autor: Dan Suta | 15.07.2020 | 11:21
Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei a luat decizia la miezul nopții. Ce se întâmplă cu relația cu Andra Volos
Bogdan Mocanu a câștigat primul sezon al emisiunii Puterea dragostei. Sursa foto: Instagram

Bogdan Mocanu și Andra Volos ar putea fi din nou împreună! Câștigătorul primului sezon al show-ului  Puterea dragostei a luat o decizie extrem de importantă pentru viitorul relației lor, la 3 dimineața.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu pleacă la Andra Volos?

Bogdan a postat pe Instagram mai multe fotografii de la Aeroportul Henri Coandă, căci acesta se pregătește să plece în Italia, țară unde locuiește Andra Volos.

Decizia de a pleca în țara unde e stabilită (fosta?) parteneră, după toate certurile și acuzațiile de infidelitate din partea amândurora, arată că amândoi s-ar fi maturizat nițel în urma taifunurilor care erau cât pe ce să le distrugă povestea de iubire.

„Decizii la 3 dimineața”, a scris Bogdan Mocanu pe Instagram la imaginile de la aeroport.

ADVERTISEMENT

Fanii cred că Bogdan nu a mai putut suporta dorul de fosta sa iubită, așa că ar fi decis să facă un pas decisiv perin care să o recucerească, să o recâștige.

Andra, dezamăgită de fostul ei iybit, cu care s-ar putea împăca acum

Înainte ca Bogdan să plece în Italia, Andra Volos, oficial încă despărțită de el, a lansat un tir de acuzații la adresa brunetului.

„Cu siguranță vă întrebați dacă Bogdan și-a luat sau nu ‘La revedere’ de la mine. Nu, nu a făcut-o. Ba chiar mă așteptam ca după atâta timp, chiar dacă noi nu am vorbit în ultimele zile, a aflat, a știut de la părinți. La un moment dat mă așteptam să vină în aeroport”, spunea îndurerată Andra.

ADVERTISEMENT

„Mă uitam stânga dreapta, poate e aici și vine să mă salute sau să-mi spună ‘Zbor plăcut!, dar uite că nu a făcut-o. A rămas la alegerea lui. Dacă el nu a simțit să o facă, asta e. Eu știu că dacă aș fi fost în locul lui, cum m-am făct prezentp și de ziua lui prin micul gest la fel aș fi făcut și acum dacă aș fi știut că el ar fi plecat în Italia sau în altă parte”, mai mărturisea Andra.

bogdan mocanu
Bogdan Mocanu, la Aeroportul Henri Coandă, în drum spre Italia. Sursa foto: Instagram
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!