Life

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei, descusut de Oana Radu. S-a folosit de Jador să devină celebru?

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei a răspuns celor mai intime întrebări care i s-au pus până acum. Care e adevărul despre prietenia cu Jador? Totul a fost doar de fațadă?
12.02.2022 | 15:30
Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei descusut de Oana Radu Sa folosit de Jador sa devina celebru
Bogdan Mocanu, fost concurent la Puterea dragostei. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu a devenit cunoscut datorită reality-show-ului Puterea dragostei de la Kanal D. În urma emisiunii unde a format un cuplu cu focoasa șatenă Andra Volos, acesta era de nedezlipit de bunul său prieten, Jador, unul din cele mai mari nume din lumea manelelor.

Relația dintre ce doi s-a rupt, mai ales după ce Jador a început să urce pe culmile succesului. Gurile rele spun că Bogdan s-a folosit de prestigiul cântărețului pentru a se lansa în showbiz, pentru a deveni cunoscut mai mult decât ca un fost concurent de reality.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost invitat de Oana Radu în emisiunea online „Detectorul de minciuni”, unde a făcut o serie de dezvăluiri în premieră.

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei, adevărul despre relația cu Jador

„Pot să spun că sunt 100% convins că eu și Jador ne-am ținut unul pe altul în emisiune. L-am făcut atent la unele chestii. Eu fără el nu puteam să îmi fac momentele mele de caterincă. Nu m-am folosit de el și de nimeni. Tot ce am făcut a fost pe mâinile mele”, a spus Bogdan pe canalul de Youtube theXclusive.

ADVERTISEMENT

Oana a vrut să știe dacă există cu adevărat o ruptură între el și Jador. Într-o altă apariție TV, acesta a spus că nu mai este ce a fost între el și Jador.

De data aceasta, răspunsul său a fost unul surprinzător. Chiar dacă nu mai au relația de altădată, Bogdan îl consideră în continuare prieten pe manelist.

ADVERTISEMENT

„Era prieten cu mine dinainte să fie Jador”

„Îmi e prieten, dar, așteptările mele depășesc, cumva, eforturile lui. E prietenul meu cel mai bun. Mă simt apropiat de el, dar că nu face ce vreau eu. Era prieten cu mine dinainte să fie Jador și eu să fiu Bogdan Mocanu”, a mai spus Bogdan.

Mocanu a vorbit și despre parcursul său în show-ul de la Kanal D. Acesta a spus că i-ar fi plăcut ca în anumite situații să fi jucat teatru. Bogdan a declarat că a fost 100% natural pe parcursul anului petrecut în casa din Istanbul și că nu are veleități de actor astfel încât să poată păcăli publicul.

ADVERTISEMENT

O altă confesiune pe care Bogdan a făcut-o în fața dectectorului de minciuni este legată de viața sa sexuală. Bogdan a dezvăluit că a avut parte de aventuri în trei, fiind destul de rușinat de faptul că a trebuit să recunoască asta.

ADVERTISEMENT