Life

Bogdan Mocanu iubește din nou? Ce spune acesta despre noua relație

15.12.2020 | 22:53
Bogdan Mocanu iubeste din nou Ce spune acesta despre noua relatie
ADVERTISEMENT

După ce s-a despărțit definitiv de Andra Volos, Bogdan Mocanu se pare că are o altă relație. Conform declarațiilor de pe rețelele de socializare, se pare că tânărul iubește din nou.

Bogdan Mocanu a avut o relație tumultoasă cu Andra Volos și, deși s-au certat și împăcat de nenumărate ori, fanii au sperat că îi vor vedea din nou împreună pe cei doi tineri.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul primului sezon al emisiunii Puterea dragostei are parte de mult succes din punct de vedere profesional, motiv pentru care nu este de mirare că are atât de multe admiratoare.

Bogdan Mocanu, dezvăluiri despre relații

Bogdan Mocanu are foarte multe fanii în mediul online, care îi pun zilnic diverse întrebări. După ce a anunțat că s-a despărțit definitiv de Andra Volos, tânărul a fost întrebat de către admiratoare dacă are o relația în acest moment. Relația lui cu frumoasa șatenă a fost foarte controversată, marcată certuri, gelozii și răzbunări.

ADVERTISEMENT

Glumeț din fire, Bogdan Mocanu a mărturisit că are două iubite, nu doar una, semn că nu stă rău nici din punct de vedere sentimental.

Întrebat dacă s-a gândit să se răzbune pe Andra Volos după ce tânăra i-a devastat casa, făcându-i o farsă de proporții, Bogdan Mocanu a spus că simplul fapt că trăiește și că are succes reprezintă răzbunarea potrivită.

ADVERTISEMENT

De asemenea, așa cum era de așteptat, curiozitatea internauților nu s-a oprit aici. Tânărul a fost întrebat cu ce fostă iubită s-ar împăca, dacă ar trebui să aleagă între Roxana, Ana și Andra, iar răspunsul rău a făcut furori în online.

,,Vă zic doar atâta. Cu una din ele încă aș putea să rămân prieten, cu alta aș putea să mai încerc să mai fiu într-o relație, pentru că ne-am înțelege și pe alta din ele aș fi preferat să nu o întâlnesc niciodată.”, a spus Bogdan.

ADVERTISEMENT