Life

Bogdan Mocanu, mesaj emoționant pentru Jador de la Survivor România: ”Frățiorul meu de altă mamă”

22.02.2021 | 15:20
Bogdan Mocanu mesaj emotionant pentru Jador de la Survivor Romania Fratiorul meu de alta mama
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu a urmărit parcursul lui Jador de la Survivor România, cântărețul transmițându-i un mesaj emoționant bunului său prieten care luptă pentru marele premiu al competiției sportive din Republica Dominicană. 

Fostul concurent al show-ului matrimonial „Puterea Dragostei” de la Kanal D și-a arătat susținerea și aprecierea pentru manelist, în condițiile în care în ultima perioadă a fost în foarte multe conflicte și scandaluri cu colegii din jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Andrei Volos l-a încurajat pe Jador căruia i-a transmis că îl iubește enorm ca pe un frate „de altă mamă”. Bogdan Mocanu este de partea artistului, pe care-l așteaptă acasă cu titlul de cel mai bun, dar și cu premiul de 250.000 de lei.

Bogdan Mocanu, de partea lui Jador de la Survivor România. Ce i-a transmis

„M-am săturat să te văd plângând. Te iubim și te așteptăm acasă, frățiorul meu de altă mamă!”, a scris Bogdan Mocanu pe rețelele de socializare, alături de o filmare în care Jador plânge, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cei doi cântăreți de muzică de petrecere au o relație foarte frumoasă de prietenie, manelistul urmărind cu sufletul la gură fiecare ediție a competiției sportive Survivor România. Artistul nu ratează emisiunea, dorind ca amicul său să trecea mai departe de fiecare dată.

Jador este susținut de foarte multe persoane din cercul său de prieteni, aceștia sărind în apărarea sa atunci când s-a certat cu Culiță Sterp sau cu alte persoane din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Printre vedetele care îi dau dreptate Faimosului se numără și Sonny Flame, care este convins că celebritatea lui Jador și felul de a ieși mereu în evidență îi deranjează foarte mult pe colegii săi de la Survivor România.

„Sunt invidioși pentru că el (Jador, n. red.) iese în evidență, că el liber și se comportă exact așa cum e, fără nicio perdea, fără cenzură. E mai coleric, într-adevăr, dar are suflet bun omul, eu așa simt. Își cere iertare imediat cum simte că a deranjat, iar asta spune foarte multe.

ADVERTISEMENT

Și îi dau dreptate (lui Jador, n. red.) din nou, în ceea ce-l privește pe Culiță, n-ai cum să zici în consiliu lucruri care să îl deranjeze pe «fratele tău», niciodată, punct! Asta e perversitate, sorry… Dacă vrei să îl ajuți, îi spui separat, între patru ochi”, a declarat Sonny Flame la Kanal D.

ADVERTISEMENT