Life

Bogdan Mocanu, noi dezvăluiri despre cearta cu Jador. De ce nu mai vorbește cu fostul concurent de la Survivor România

Bogdan Mocanu a explicat de ce s-a certat cu prietenul său Jador și de ce nu își mai vorbesc.
22.06.2021 | 23:04
Bogdan Mocanu noi dezvaluiri despre cearta cu Jador De ce nu mai vorbeste cu fostul concurent de la Survivor Romania
Bogdan Mocanu, noi dezvăluiri despre cearta cu Jador. De ce nu mai vorbește cu fostul concurent de la Survivor România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu și Jador s-au împrietenit după ce au participat la un show Tv. După un timp relația dintre cei doi s-a răcit și au ajuns să nu-și mai vorbească deloc.

Invitat la o emisiune, Bogdan Mocanu a explicat de la ce a pornit totul.

Bogdan Mocanu, noi dezvăluiri despre cearta cu Jador

A fost o perioadă când cei doi artiști s-au considerat frați.  Jador și Bogdan Mocanu s-au împrietenit după ce au participat la un show matrimonial. Totuși în ultima perioadă relația dintre cei doi s-a deteriorat, ba chiar au ajuns să nu-și mai vorbească.

ADVERTISEMENT

Totul a început după ce Jador, direct ca de fiecare dată a făcut mai multe afirmații care l-au deranjat pe Mocanu. Artistul a vorbit despre boala prietenului său. Mai mult l-a numit îngâmfat, inconștient și gelos.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei spune că nu a fost deranjat de ceea ce a spus Jador. L-a durut doar faptul că cel pe care îl considera prieten a făcut asemenea afirmații. Mocanu spune că după ce vor avea o discuție serioasă cel mai probabil se vor împăca.

ADVERTISEMENT

“Este un om de milioane, cu un suflet mare, mereu am spus lucruri frumoase despre el. Și dacă vreodată s-a pus problema să nu fie ceva bun de zis despre el, am ales să tac.

Poate ce a spus Jador nu a fost chiar indicat. Sunt niște consecințe, chiar dacă scopul e unul bun. El mă știe, mă cunoaște, este fratele meu, vrea să aibă grijă de mine.

ADVERTISEMENT

Nici nu se pune problema să îi fie milă de mine sau ceva. O să am o discuție cu el. Cred că mă cunoaște mai bine decât mama.  Acum cuvintele lui au o anumită putere”, a declarat Bogdan Mocanu, la Antena Stars.

Ce a spus Jador despre cearta cu prietenul său

Jador nu a vrut să facă foarte multe declarați despre acest subiect.

“S-a supărat el pe mine.. Îi trece.. E prost el, că spune lucrurile astea pe internet… Eu m-am supărat pe el, că s-a supărat din atâta..

ADVERTISEMENT

Eu mi-am făcut griji.. În fine, nici nu vreau să vorbesc despre asta”, a spus artistul.